Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, sosyal medyada bir takipçisiyle atıştı!

Doğa Rutkay, sosyal medyada bir takipçisiyle atıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, oğlu Rutkay Kerim ve kızı Piraye’nin banyo macerası ile ilgili bir video paylaştı. Reklam amaçlı bu videoya yapılan yorumlarda Rutkay, bir annenin çocuklarını yıkama konusundaki sorununa çözüm önerisi getirdi.

Takipçisi, “Doğa hanım kızımı banyo yaptırırken kafasını yıkadığımda çok korkup sıçrıyor yerinden nasıl daha kolay ve rahat yıkayabilirim aceba?? Önerinize ihtiyacım var” ifadeleriyle destek istedi.

Doğa Rutkay da kendi deneyimini şu ifadelerle paylaştı: “Mutlaka öncesinde ufak bir müzik açın yumuşakça çalsın banyoya gidip gidip gelin alıştıra alıştıra ve küvete sevdiği oyuncakları koyun yavaşça gösterin zorlamayın suyu ben çok çok az alıp maşrapayşa minik minik dökerek alıştırdım.Benim kızım da önceleri sıçradı 1-2 kez ama bu yöntemle ilgisini başka yönlere çeke çeke başardım. Dilerim faydası olur.”

TAKİPÇİSİ İLE ATIŞTI

Rutkay’ın bu tavrı takdir topladı. Ancak bir takipçisi çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için suyun önemini hatırlattı ve “Küvet doldurarak ne kadar suyun israf edildiğin ibir düşün derim” diyerek de Doğa Rutkay’a gönderme yaptı.

Rutkay ise, takipçisine şu sözlerle yanıt verdi: “Ah ahh Oraya gelene kadar…”

Rutkay’ın hayranları da bu takipçiye yorumlarıyla yanıtlar verdi.

Rutkay şu mesaj ile konuyu kapattı: Muhteşem yorumlar gelmiş size. Hele üslup eleştirisi harika. Oysa dilimizi doğru kullansak anlaşabilirdik.”

Takipçisi ise “Dünyada hızla yok olan su kaynaklarımızı çocuklarımıza susuz bir gelecek bırakmamak adına yapılan yorumdan tek anlaşılan uslup (sen/siz) oldu böyle anlaşılması çok üzücü” ifadelerini kullandı.

İşte Doğa Rutkay’ın paylaştığı video:

Banyo zamanını keyifli hale getirmeyi nihayet becerdim☺ Gerçek pamukla harmanlanmış dokusu ve miss gibi kokusu bizi mest ediyor.
Üstelik boya, sülfat, sabun ve paraben içermiyor. Anneler güvenle kullanabilirsiniz? #iyiliğiseç @johnsonsbabyturkiye