Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay, takipçilerinden sosyal medyada hiç beklemediği bir tepki aldı! “Başka hesap aç, orada yap!”

Doğa Rutkay, takipçilerinden sosyal medyada hiç beklemediği bir tepki aldı! “Başka hesap aç, orada yap!”

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından sıklıkla ikiz çocukları, mutlu ailesi ve kimi zaman da yakınları ve arkadaşlarıyla geçirdikleri keyifli anları paylaşıyor.

Özellikle ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i görmek isteyen takipçileri, bu paylaşımlardan hayli memnun.

Samimi ve doğal tavırlarıyla takipçilerinin de çok sevdiği oyuncu, kimi zaman reklam da yapıyor sosyal medyadan.

Bazen eleştiri de alsa yaptığı reklam paylaşımları, son yayınladığı reklam kadar çok almamıştı!

Doğa Rutkay’ı samimi kişiliği, keyifli paylaşımları için takip ettiklerini söyleyen takipçileri, reklam meselesinden rahatsız olmaya başladı.

Kimi takipçileri oyuncuya hak verip pek çok ünlünün sosyal medya hesaplarından bu tür reklamlar yaptığını söylese de eleştirenlerin çoğunlukta olduğu görülüyor.

Bir başka eleştiri de reklamını yaptığı süpürge için oldu. Süpürgenin satış fiyatının 2500 TL olduğunu söyleyen takipçileri “Biz bunu nasıl alalım?” diyerek böyle pahalı bir ürünün reklamını yaptığı için Doğa Rutkay’ı eleştirdiler.

Hatta bazı takipçileri reklam yapmak istiyorsa başka bir hesap açmasını bile tavsiye ediyor.

Bakın o eleştirilerden bazılarında Doğa Rutkay’ın takipçileri neler söylemişler?

-Sizin bunlara ihtiyaciniz olduğunu düşünmüyorum ? reklam işleri hiç samimi gelmiyor ve biz herşeye yetismeye çalışan hanımlar derken???

-Sizi siz olarak takipteydim,ama simdi goruyorum ki reklam alip maddi boyuta tasimissiniz bizleri ( en azindan beni ) artik ben yokum ,diger arkadaslara da nazikce tavsiyem kullandirtmayin kendinizi.Saygilarimla

-Ne gerek vardı reklama. Ben sizi seviyordum

-Asgari ücretle çalışan bir kişi bunu sizce nasıl alabilir hiç olmadı size yakışmadı

-Abla 2bucuk milyar sen ne yaptın ? nasıl alalımm

-Hiç inandırıcı değil bu reklam işi size yakışmıyor yapmayın biz sizi Doğa olarak seviyoruz

-Çok pahali çoook?

-O kadar reklam yapıyorsunuz bir tane hediye edin bari ?

-Bence burası sizin kendi ve aile yüzünüz çağdaş anne baba hatta anneanne dede yüzü reklamları başka bir hesap açın ve orada tanıtın bence bir öneri tabi siz bilirsiniz birden reklam olunca insan sizin o sıcak ve doğal ortamınızı arıyor sağlıkla ve huzurla kalın

-bazı ünlü yüzleri , yüzleri hayatları güzel göründügü için değil , görüşleri fikirleri , özgün ayrı hayatları , hak adalet desteği , sevilen haksızlıga karsı savası , arka tarafta sesi duyulmayan bizlerin dili oldugu vs vs . için severiz destekleriz. böyle bir kişiliğe ait duruşla , bu paylaşımı yapacak olan kişiliğe ait duruş yan yana oturmadı.bunu yayınlarken , insanlara hediye ediyorum deseniz, farklı olurdu …Zaman sizin , vakit sizin, keyif sizin …bazı insanlar bunun parasını kazanmak için bu saydıklarınızdan 1 ay feragat ediyor .Sizin gibi reklam çekimini evde yapıp meyve yiyerek bebek büyütemeyen anneler var ?Sevdigim @doarutkaykamal ‘a yakıştıramayınca kusura bakmayın sölemesem olmazdı .

İşte Doğa Rutkay’ın tepki alan o reklam paylaşımı:

Kızlar yaklaşın size hayatınızı kolaylaştıracak harika bir önerim var!
Speed Pro Max? Kendisinin maharetleri saymakla bitmiyor;
Bir kere bu kadar güçlü motoru ve çekim gücü olmasına rağmen şarjı 65 dk. boyunca sizi hızınızdan düşürmüyor ve tüm evi baştan aşağıya süpürebiliyorsunuz?
İleri geri giderken 360 derece çekim gücüyle yanlardaki tozları bile alıyor.
Led ışıkları sayesinde de kıldır tüydür herşeyi görebiliyorsunuzzz?
Özel tasarımı sayesinde en alçak mobilyaların altına bile girebiliyorrr.
Tek bir ufak hamleyle toz haznesi kolayca boşaltılabiliyor,
kablo derdi filan zatennn yok. Öve öve bitiremedim, vallahi resmen oturmuşlar, biz herşeye yetişmeye çalışan kadınları düşünmüşler ? @philipsturkiye #speedpromax #hızlıveyetenekli

Doğa Rutkay, takipçilerinden sosyal medyada hiç beklemediği bir tepki aldı! "Başka hesap aç, orada yap!" 7