Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ı havalara sıçratan Güldür Güldür Show kararı!

Doğa Rutkay’ı havalara sıçratan Güldür Güldür Show kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 7 sezon büyük başarılar elde eden Güldür Güldür Show programı, ekranın en çok güldüren yapımlarından birisi… Yıllardır hem yeni bölümleri hem de tekrar bölümleri Show TV’nin kurtarıcısı olan bir yapım…

Ali Sunal’ın moderatörlüğünde usta isimleri buluşturan Güldür Güldür Show’un 8. yeni sezonu da yakında izleyicilerle buluşacak. Cuma akşamları yayınlanan program önce Perşembe’ye alındı… Ancak daha sonra Show TV yeniden gün değiştirdi ve 27 Ekim Salı günü yayınlayarak artık Salı akşamları programın ekranda olacağını duyurdu.

Güldür Güldür Show hayranları da salı akşamları onca dizi rekabetinden sıyrılıp Güldür Güldür Show ile neşelenmek için ekran başına geçecektir. Programın yayın tarihinin belli olması oyuncuları da çok mutlu etti. Yeter karakterine hayat veren Doğa Rutkay da sevincini instagram hesabından gösterdi.

Güldür Güldür Show’un yenilenen kadrosunda Dağhan Külegeç ile Murat Akkoyunlu da bulunuyor. Ayrılan isimler ise; Çağlar Çorumlu, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve Evrim Alasya oldu. Yeni ekip ve yeni sezon heyecanı ile Doğa Rutkay da sevincini aşağıdaki paylaşımıyla ortaya koydu.

Yaşasın yaşasınn!!!
27 Ekim Salı @showtv ‘de nihayet buluşuyoruzz☺️
Sizleri özledik sahiden kavuşmak için gün sayıyoruz????????♥️
@guldurguldur
#güldürgüldürshow