Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın çocuklarına bırakacağı büyük miras!

Doğa Rutkay’ın çocuklarına bırakacağı büyük miras!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile İngiltere’de yeni yılın ilk günlerini geçiriyor. Edinburg’tan yer bildirimi yaparak paylaşımda bulunan oyuncu, instagram hesabının hikaye bölümünden de gittiği yerlerle ilgili bilgiler paylaştı.

İngiltere’nin çok soğuk olduğunu ve havvanın da öğleden hemen sonra karardığını gösteren Doğa Rutkay, bir de çocukları için panayırdan kazandıkları Elf’in fotoğrafını yayınladı.

Oyuncunun 2 bebeği var.Birisi Rutkay Kerim, diğeri ise Piraye… Takipçileri tek bir Elf görünce, “İkizlerden hangisine acaba” Diye sordu. Doğa Rutkay ise “Paylaşacaklar artık” diyerek noktayı koydu.

Ünlü oyuncu daha önce yaptığı yayınlarda da bebeklerine çifter çifter oyuncaklar almadıklarını tek bir oyuncak aldıklarını ve paylaşmayı öğretmek için çaba harcadıklarını anlatmıştı.

Çocuk bakımı konusunda verdiği bu paylaşma mesajı ile önemli bir noktaya değinen Doğa Rutkay, esasında bebeklerine daha şimdiden paylaşmanın önemini öğreterek onlara en büyük mirasını da sunmuş oluyor.

Rutkay, bu tavrı ile hayranlarında da destek bulan yorumlar alıyor. İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

Elimiz boş dönmüyoruz eve ????
Panayırda bilmem kaçıncı kez basket atmayı deneyip kazandık şu koca Elf’i ????
2020 mücadele içinde geçip sonunda başarıya ulaşmakla geçecek belliki????????????♥️????

Doğa Rutkay'ın çocuklarına bırakacağı büyük miras! 7