Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu!

Doğa Rutkay’ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarından örnekleri sizler için sıraladık. İlk olarak Doğa Rutkay’ın paylaşımlarına bir göz atalım. Oyuncu, bilindiği gibi uzun süredir Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile ekranlara gelmekte. Yeter ismiyle skeçlerde yer alan Doğa Rutkay, öylesine enerjik bir isim ki sosyal medya hesabını takip edenler hızına yetişemiyor adeta!

10 parmağında 10 marifet tabiri onun için sanki! Oyuncunun yetenekleri bir yana, bir gün içindeki koşuşturması bile hayrete düşürüyor! Gazeteci-Televizyoncu Kerimcan Kamal ile evli olan Rutkay’ın Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikizleri, bebekliklerinden beri göz önündeler.

İkizlerin keyifli anlarını, bazen yaşadıkları sorunları, öğrendiklerini, deneyimlediklerini annelerle, ebeveynlerle paylaşan Rutkay, kimi zaman da eğlenceli hallerini video ve fotoğraflarla paylaşmakta.

İkizlerin sevimliliğine sosyal medyadan Doğa Rutkay’ı takip edenler ‘Maşallah’ diye diye bir hal oldu! Yine en sevimli halleriyle Doğa Rutkay, çocuklarıyla günlük hallerinden iki örnek daha paylaştı.

Doğa Rutkay'ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu! 10

Şu sıralar spor yapan oyuncu, eve gelen eğitmenle ders yaparken Piraye ve Rutkay Kerim’in de duruma dahil olduğu anları video olarak yayınlıyor. İzleyenleri gülümseten o anlardan birisi daha sona erince oyuncu, yukarıdaki sevimli kareyi paylaşmış… Aşağıda da ikizlerin bahçedeki halleri yer alıyor…

Doğa Rutkay'ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu! 11

Hazal Kaya ise pandemi nedeniyle uzunca bir süre bir araya gelemediği dostları ile buluşmuş. Kaya, bir süredir de İzmir’de eşinin yanındaydı. Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde oynaması ve dizinin İzmir- Alaçatı-Çeşme’de çekilmesi nedeniyle oğlu Fikret Ali’yi de alıp eşinin yanına gitmişti oyuncu.

Bir süredir ise İstanbul’da olduğu görülüyor yaptığı paylaşımlarda. Hazal Kaya, çok sevdiği iki dostuyla verdiği pozları paylaştı. Aşağıda Şükran Ovalı ile bir fotoğrafı yer alıyor…

Doğa Rutkay'ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu! 12

Hazal Kaya’nın Enis Arıkan ile çok eski dost olduklarını da bilmeyen yok artık. Adeta kardeş gibi olan iki oyuncu, uzun yıllardır çok yakınlar. Birlikte Genco dizisinde de rol almışlardı. Yıllar sonra ise bu yaz çekilen ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde yine birlikte oynadılar.

Kaya, Enis Arıkan ile buluşmasına da bir kalp bırakarak instagram sayfasından paylaşmış…

Doğa Rutkay'ın ikizlerinin şirinliği! Hazal Kaya can dostlarına kavuştu! 13