Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde şimdi motivasyon vakti!

Menajerimi Ara dizisinde şimdi motivasyon vakti!

tarafından ker_def

‘Menajerimi Ara’ dizisinin 27. bölümü dün akşam izleyicinin beğenisini kazanarak AB kategorisinin en çok izlenen dizisi olurken #aşkyüzünden etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) yaptıkları izleyenlerin yüreğine ağzına getirirken Barış’ın bu durumdan nasıl kurtulacağı merak uyandırıyor. İzleyiciye bir çok duyguyu bir arada yaşatan dizinin 28.bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan sahnede Dicle (Ahsen Eroğlu) Barış’ı motive ederek işleri yoluna koymak için çabalıyor.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ dizisinin Levent Ülgen ve Yaşar Üzer’in konuk olduğu 27. bölümü AB kategorisinde 10,05 izlenme oranı ve 4,56 izlenme payı ile pazar akşamının en çok izlenen ‘dizisi’ olurken, bölüme Barış’ın Ömer’e (Doğaç Gözüdeli) olan öfkesi damga vurdu. Ömer’in Dicle ile ilgili bulunduğu çirkin imaları sindiremeyen Barış, Ömer’i takip ederek özür diletmeye çalışsa da ikili yeniden gerilim yaşadı. Dicle Barış’ı kurtarmak için Ömer’le buluşarak birlikte çalışmayı teklif etti. Fakat Ömer’in Dicle’yi kandırarak magazin basınına açıklama yapması işleri iyice çıkmaza soktu.

Barış’ın bu gelişmenin ardından tekrar Ömer’in peşine düşerek giriştiği kavga izleyenlerin yüreğini ağzına getirirken, Barış başını çok daha büyük bir derde soktu. Çınar (Fatih Artman) Gökçe Bahadır dosyasıyla ilgili Kıraç’ı (Barış Falay) suçlarken, ortaya Gülin’in (Gamze Karaduman) Serkan’dan (Serhat Teoman) kurtulmak için yaptığı planla ajansı tazminat davasıyla karşı karşıya getirdiği çıktı.

28. bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise; Dicle, Barış’ın sakinleşip yeniden kariyerine, hayatına odaklanabilmesi için onunla motivasyon konuşması yapıyor. Barış önce Dicle’nin iyimserliğine sahip olmadığını söylese de ona karşı koyamıyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!