Ana sayfa Sosyal Medya Bu işe bayıldı! Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisindeki büyük keyfi!

Bu işe bayıldı! Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisindeki büyük keyfi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, bir süre önce kadrosuna dahil olduğu Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde olmaktan çok mutlu. Dizide oynadığı Mavi karakterini de çok seven oyuncu, sık sık karakteri ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Farklı tasarımdaki Mavi fotoğraflarıyla instagram hesabından takipçilerini de mutlu eden paylaşımlara imza atıyor.

Oyuncu, Neslihan Atagül’ün gidişi ile dahil olduğu dizide Engin Akyürek ile de beğeni topluyor. Her ne kadar sonradan diziye katılsa da daha önce Kara Para Aşk’ta birlikte oynadığı Engin Akyürek ile kamera uyumu ortada. İkiliyi şimdiden birbirlerine yakıştıranlar da dizinin Nare’nin gidişiyle değişmesinden hoşnut olmayanlar da pek çok yorum yapıyor.

Ancak bir şekilde bu değişimi izleyici kabullenmek durumunda. Başka seçenek yok! Bu arada dizide Mavi’nin acıklı hikayesi ile birlikte, annesinin gidişiyle alt üst olan Melek’in yakınlaşması da merakla bekleniyor.

Yeni bölüm öncesinde ortaya çıkan bir sahnedeki detay ise büyük dikkat çekti! Dedesinin yanında olan Melek’e çok şaşırtıcı bir sürpriz geliyor! Tuba Büyüküstün, Batman’ın karakterlerinden Joker’in sevgilisi kılığına girdi!

Çizgi roman karakteri Harley Quinn’e dönüştüğü resimlerle bir kaç gündür sosyal medyada yer alıyor Büyüküstün. Takma saçlar, makyaj ve özel kıyafetler ile efsane karaktere benzeyen oyuncu da bu durumdan çok memnun kalmış.

Oyuncu olmasının kendisine çocukluğundaki gibi davranabilme şansı tanıdığını anlatan bir paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, dizideki bu sahneden ne kadar keyif aldığını da ortaya koymakta sözleriyle.

İşte Tuba Büyüküstün’ün o paylaşımı: