Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Gülbin’i yeni sezonun en iddialı dizisinde mi yer alacak?

Doğduğun Ev Kaderindir’in Gülbin’i yeni sezonun en iddialı dizisinde mi yer alacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve başrolünde Demet Özdemir’in olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bir süre önce ekranlara veda etti. Diziye sonradan dahil olan oyuncu Gülcan Arslan, canlandırdığı Gülbin karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemişti.

Gülcan Arslan’ın Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra bomba gibi bir projeye katıldığı söyleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gülcan Arslan’ın TRT 1’in eylül ayında yayınlanmaya başlayacak dev prodüksiyonlu dizisi Barbaroslar’a katıldığının konuşulduğunu belirtti.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Gülbin'i yeni sezonun en iddialı dizisinde mi yer alacak? 7

Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayat hikayesinin anlatıldığı dizinin kadrosuna ayrıca Melis Babadağ, Pelin Akil ve Yiğit Özşener’in katıldığı da belirtiliyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı TRT1’in yeni dizisi Barbaroslar’a daha önce Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da kadroya dahil olduğu resmen açıklanmıştı.

Çok büyük bir prodüksiyona sahip dizinin çekimleri devam ediyor. Dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Payitaht Abdülhamid dizisini uzun süre yönetem Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin açık deniz sahnelerinin çekimleri için Marmaris ve Antalya dolaylarında çekimler gerçekleştirildi ve ortaya görsel zenginliği çok yüksek görüntüler çıktı.

Dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak. Kadroya yeni katılan oyuncuların kimi canlandıracağı da merak ediliyor.