Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisinde işler kötü gidiyor, sosyal medya çok yanıltıyor!

Çöp Adam dizisinde işler kötü gidiyor, sosyal medya çok yanıltıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisi için ikinci sezon pek de iyi başlamadı. Yeni dönemde iki bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu bulunuyor.

Hikayesi büyük ölçüde değişen ve yepyeni karakterler ile zenginleştirilen Çöp Adam dizisinin reyting performansına bakılınca, sosyal medya etkisinin aldatıcı olduğu gözüküyor.

Sosyal medyada özellikle de Elçin Sangu hayranlarının müthiş bir desteğini alan Çöp Adam dizisi, yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının da en çok konuştuğu yapımlardan birisi olarak biliniyor.

Sosyal medya platformlarında çok konuşulmasına ve dizi hayranlarının büyük coşkularına rağmen, Çöp Adam dizisinin reyting performansı hiç de iyi gözükmüyor.

Geçen hafta yayınlanan ikinci sezonun ilk bölümü düşük reytingler ile başlamış ama ilerleyen haftalarda bunun düzeleceği düşüncesi hakim olmuştu.

Fakat, çarşamba akşamı yayınlanan 27. bölüm işlerin pek de böyle ilerlemeyeceğini anlatıyor. Tüm izleyici kategorilerinde reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşayan Çöp Adam dizisi adeta hayal kırıklığı yarattı.

İkinci sezonda devam ettirilmesi bile tartışmalara neden olan Çöp Adam dizisinin yenilenen hikayesi ile ekranda güçlü bir şekilde yer almasının zor olduğunu bu reytingler anlatıyor.

Oysa ki sosyal medya ortamında dizi hayranlarının oluşturduğu yoğun destek ve Çöp Adam projesine olan hayranlık ikinci sezonun ilk sezondan daha başarılı olabileceği fikrini vermişti. Ancak reytinglere bakıldığı zaman televizyon izleyicilerinin projenin yeni dönemine pek de ilgi göstermediği anlaşılıyor.

2’ye yaklaşan reyting oranları ile Çöp Adam dizisinin bu sezon güçlü bir şekilde ekranda varlık sergilemesi mümkün değil. Önümüzdeki birkaç hafta içinde reytinglerin nasıl gerçekleşeceği dizinin de kaderini belirleyecektir.