Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi de yayınlanınca Özge Gürel öne çıktı, Can Yaman popülerliği zirve yaptı!

Bay Yanlış dizisi de yayınlanınca Özge Gürel öne çıktı, Can Yaman popülerliği zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Türk oyuncu Can Yaman son dönemde İtalya’yı o kadar derinden etkiledi ki, basında oyuncuyu övme yarışı göze çarpıyor. Can Yaman hayranlarının hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istemesi, basın kuruluşlarının da daha fazla haber yapmasına neden oluyor.

İtalyan basınında birçok Can Yaman haberine rastlayabilirsiniz. Oyuncunun şimdiye kadar oynadığı dizilerden örnekler veriliyor. Ayrıca kişisel hayatı hakkında detaylar sunuluyor.  Bay Yanlış dizisinin de İtalya’da yayınlanmaya başlaması haberlerin artmasını sağladı ve sosyal medyada da oyuncumuz öne çıktı. Ayrıca Kiraz Mevsimi ile 2016 yılında ülkede çok popüler olan Özge Gürel de yeniden ilgi odağı olmaya başladı. Bay Yanlış dizisi her iki oyuncunun popülerliğine büyük katkı sağladı.

Can Yaman ile ilgili içeriklerde Diletta Leotta ile olan aşkı da öne çıkartılıyor. Can Yaman’ın Diletta Leotta ile aşkı sonrasında İtalyan ve Türk basınında çıkan haberler de iyice arttı.

Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinin ardından Can Yaman’ın Bay Yanlış isimli dizisi de İtalya’da yayınlanıyor. Kısa sürede dizinin 2 milyondan fazla izleyiciyi kendisine bağlaması da Can Yaman başarısı olarak sunuluyor.

Can Yaman popülerliği öyle bir noktaya geldi ki, İtalyan magazincileri için okuyucu çekme yarışına döndü…

Can Yaman için yapılan haberlerde bazı iltifatlar da dikkat çekiyor.

Bir haberde Can Yaman için şu iltifatlar edildi:

“Türk pembe dizi kralı.”

“Heykelsi bir fiziğe sahip.”

“Gözleri merak uyandırıyor.”

“Can, iyi bir çocuk.”

İtalyan basınındaki haberlerde Can Yaman’ı öven haberler çok arttı ve bu bir yarış haline gelmiş durumda.