Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Gülcan Arslan, değişen imajı ile Sandık Kokusu dizisinde herkesi şaşırtacak!

Oyuncu Gülcan Arslan, değişen imajı ile Sandık Kokusu dizisinde herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu dizisi sürpriz bir oyuncunun hikayeye katılması ile dikkatleri bir kez daha çekecek. Bugüne kadar kariyerinde çok farklı ve önemli yapımlar bulunan Gülcan Arslan, yeniden ekrana Sandık Kokusu dizisi ile dönüş yapacak.

İlgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’nda izleyicilere sürpriz yapacak olan başarılı oyuncu Gülcan Arslan, sevilen dizinin çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde izleyiciyle buluşacak.

Oyuncunun rolü merak edilirken, imajı da birçok hayranı için şaşırtıcı olacak. Saçlarını kısaltan ve sarıya boyatan Gülcan Arslan, daha önce yer aldığı projelerden çok farklı bir imaj ile Sandık Kokusu dizisinde yer alacak.

Oyuncu Gülcan Arslan, değişen imajı ile Sandık Kokusu dizisinde herkesi şaşırtacak! 7

2007 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan Gülcan Arslan, farklı rolleri ile hatırlanıyor. Sınıf dizisinde Zehra, Bir Çocuk Sevdim dizisinde Mine, Arka Sokaklar dizisinde Leyla, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Fahriye Sultan, Ölene Kadar dizisindeki Beril karakterleri hatırlanan yapımlar.

Ayrıca Zengin ve Yoksul dizisinin yanı sıra son dönemde ünlü oyuncu; Doğduğun Ev Kaderindir projesinde Nesrin ve en son da Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide Despina karakterlerini canlandırdı.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.