Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’in oyuncuları çok samimi! Hande Erçel’in Kerem Bürsin’le pozundaki ayrıntıdan haberi yok!

Doğduğun Ev Kaderindir’in oyuncuları çok samimi! Hande Erçel’in Kerem Bürsin’le pozundaki ayrıntıdan haberi yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ve Sen Çal Kapımı dizileri, ekrandaki yeni bölümleriyle heyecan yaşatan yapımlar. İki dizinin de müdavimleri, her hafta bölümü merakla bekliyor. Aynı zamanda sosyal medyada da başka bir heyecan yaşanıyor. Oyuncuların yaptıkları paylaşımlar, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Son dönemin en çok beğenilen oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel ve Demet Özdemir, paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu eden iki isim.

Özellikle dizilerinin setinden yaptıkları paylaşımlar büyük bir merakla bekleniyor. İki oyuncu da hayranlarını kırmıyor ve bol bol paylaşım yapıyorlar.

Son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden gelen pozlara bakalım…

Demet Özdemir, etkin bir şekilde kullandığı instagram hesabından dizinin setindeki oyuncularla fotoğraflar paylaşmakta.

Aşağıdaki fotoğrafta da dizide Benal’i oynayan İnci Nur Sevimli ve Emine’yi oynayan Naz Göktan yer alıyor. Dizinin kadın oyuncuları, birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlar.

Doğduğun Ev Kaderindir'in oyuncuları çok samimi! Hande Erçel'in Kerem Bürsin'le pozundaki ayrıntıdan haberi yok! 9

Özellikle Naz Göktan ve Demet Özdemir’in yakınlıkları, yaptıkları paylaşımlara da yansıyor. Hikaye gereği Benal ile aynı evde yaşamak zorunda oldukları sahneler çoğalınca Özdemir ve İnci Nur Sevimli de daha çok aynı karelerde yer almaya başladı sosyal medyada.

Oyuncuların set arasında oldukları ve dinlendikleri sırada da fotoğrafları çektikleri anlaşılıyor…

Doğduğun Ev Kaderindir'in oyuncuları çok samimi! Hande Erçel'in Kerem Bürsin'le pozundaki ayrıntıdan haberi yok! 10

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde de keyifli anlar yaşanıyor ama daha çok Kerem Bürsin’in yaramazlıkları yansıyor kameralara!

Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizinin setinden çekilen pozda Kerem Bürsin, karavan penceresinden Hande Erçel ile poz veriyor.

Ancak Erçel sevimli sevimli kameraya gülümserken, arkasındaki Kerem Bürsin’in hareketini de farketmemiş muhtemelen!

Doğduğun Ev Kaderindir'in oyuncuları çok samimi! Hande Erçel'in Kerem Bürsin'le pozundaki ayrıntıdan haberi yok! 11