Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı!

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de dün akşam 10. bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinde izleyenlerin yüreğini ağzına getiren sahneler yaşandı. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un oynadıkları dizi, yine ekran başındakilerin heyecanla izledikleri bir bölümle yayındaydı. Yaşanan yeni gelişmeler karşısında izleyici adeta nefesini tuttu!

Mahur, Maraşlı’nın kendisine olan duygularından emin olmak için onunla yeniden konuştu. Maraşlı, Mahur’a olan aşkını bir kez daha itiraf etti ama yine de beraber olamayacaklarını söyledi.

İçindeki aşkla kavrulan Mahur ise bu durumu anlayamasa da Maraşlı’nın aralarındaki mesafeyi korumaya devam edeceği kararını istemeyerek kabullendi.

İki aşığın atölyedeki bu konuşmalarının ardından dışarı çıkarken kurşun yağmuruna tutulmaları, izleyicinin de nefesini tutarak izlediği bir sahneydi. Çünkü o esnada Mahur’un karnından vurulduğu anlaşıldı!

Maraşlı, rüyasında Mahur ile sorgu odasında konuştuklarını ve o sırada Mahur’un karnından kan aktığını görmüştü. Bu sahnenin gerçekleşmesi izleyenler için tam bir ters köşe oldu!

Mahur’un kanlar içindeki hali ve Maraşlı’ya sarılarak “Öleceğim ben, senin yüzünden öleceğim” dediği o sahne fragmanda yer alıyordu.

Diziyi izleyenler fragmanı görünce bunun bir rüya olmasını istemişti. O sahne gerçekten rüyaydı ama asıl ters köşe dizinin son sahnesinde ortaya çıktı! Mahur gerçekten vurulmuştu. Maraşlı’nın korktuğu başına gelmişti.

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 13

Arabada kendilerini takip eden kişilerden kaçmaya çalışırken bir binaya sığınan Maraşlı ve Mahur’un başına ne gelecek yeni bölümde öğreneceğiz ama Maraşlı’nın Mahur’a sözleri izleyiciyi adeta mest etti!

Mahur’un arabada kaçarlarken vurulduğunu gören Maraşlı, “Mahur, dayan benim güzelim, ölmeyeceksin güzelim, kurban olurum, ölmeyeceksin, korkma yetiştireceğim ben seni…” diye konuştu.

Sadece kızı Zeliş’e “Güzelim” ve “Kurban olurum” diyen Maraşlı’nın Mahur’a bu sözleri, durum her ne kadar kötü de olsa izleyiciyi çok mutlu etti.

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 14

İki sözüyle dizinin takipçilerinin gönlünü çalan Maraşlı, bakalım Mahur için yaşadığı bu korku dolu anlardan sonra ondan vazgeçebilecek mi?

Mahur’un ölmeyeceği ve bir şekilde kurtulacağını zaten izleyici de biliyor. Bu konuda ‘ölecek mi, ölmeyecek mi?’ sorusunu sormak bile abes kaçar.

Ancak o cendereden nasıl kurtulacakları merak konusu…

İşte Mahur’un vurulduğu ve izleyiciyi mest eden o sözlerin yer aldığı sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 15

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 16

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 17

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 18

Maraşlı iki laf etti, izleyici kulaklarına inanamadı! Rüya sanılmıştı, gerçek çıktı! 19