Ana sayfa Dizi Haberleri Doğru çıkarsa bu projeyle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarının aklı başından gidecek!

Doğru çıkarsa bu projeyle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarının aklı başından gidecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaza damgasını vuran dizilerden biri olan Baht Oyunu, genç oyuncular Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın kariyerinde de bir dönüm noktası oldu. Çift hem kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaşadı hem de güzel bir aşka yelken açtı. İkilinin adı şimdi çok ilginç bir projeyle anılıyor.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu yaz dizisi olarak başlamış ve büyük beğeni toplamıştı. Dizi, hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok büyük bir başarı elde etmişti. Kanal D’de yayınlanan dizi, gerçek hayatta da sevgiliye dönüşen çiftin hayatında yepyeni kapılar açılmasına neden oldu.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Ada ve Bora karakterleri ekranların en sevilen çiftlerinden birine dönüştü ve unutulmazlar listesinde yer almayı başardı. Hayranları şimdi ikiliden yine birlikte bir proje bekliyor.

Doğru çıkarsa bu projeyle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarının aklı başından gidecek! 7

Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil ancak ortaya atılan bir iddia, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarını yerinden zıplatacak türden. Bu iddiaya göre çifte beraber oynamaları için bir müzikal teklifi gitmiş. Gelişme şimdilik iddiadan ibaret. Ama gerçekleşirse Baht Oyunu hayranlarının çok heyecanlanacağı kesin.

Baht Oyunu kış sezonu başında ekranlara veda etti. Diziden sonra Cemre Baysel kendisine gelen teklifleri kabul etmedi. Görünüşe göre dinlenmeyi tercih eden genç oyuncu bir projede yer almak yerine kendi YouTube kanalını açtı.

Yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz ise tercihini sinema filminden yana kullandı. Yetenekli oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak. Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Filmin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var.