Ana sayfa Sosyal Medya Dün akşam ekranlarda sosyal medya meydan savaşı vardı! Savaşın galibi Masumlar Apartmanı oldu!

Dün akşam ekranlarda sosyal medya meydan savaşı vardı! Savaşın galibi Masumlar Apartmanı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam televizyon ekranlarında Masumlar Apartmanı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin sosyal medya paylaşımı kapışması vardı. Bu kapışmada açık ara kazanan Masumlar Apartmanı oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 8 Haziran Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı oldu.

Her iki dizi arasında hem reyting hem de sosyal medya konusunda çok ciddi bir rekabet vardı. Özellikle reytinglerde her iki dizi de çok ciddi bir mücadele verdi.

Dün akşam ekranlarda sosyal medya meydan savaşı vardı! Savaşın galibi Masumlar Apartmanı oldu! 7

TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı dizisi 37. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. Özellikle başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığı, canlandırdığı İnci karakterinin sonunun ne olacağı çok büyük merak konusuydu.

Nitekim dizi sosyal medya paylaşımlarında muhteşem bir sonuç aldı. Masumlar Apartmanı, sosyal medyada hakkında yapılan 48.570 paylaşımla en sıkı rakibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı ciddi bir farkla geride bıraktı. Üstelik sezon içindeki reytinglerine oranla çok daha iyi bir sonuç elde etti.

ATV’de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında yapılan paylaşım sayısı ise 7.806’da kaldı. Ancak dizi reytinglerden çok başarılı sonuç aldı. Önümüzdeki hafta sezon finalini yapacak olan dizi her iki kategoride birincilik elde etti ve totalde de günü ikinci sırada tamamladı.