Ana sayfa Dizi Haberleri Dünya Hali’nde daha başlamadan oyuncu değişikliği oldu!

Dünya Hali’nde daha başlamadan oyuncu değişikliği oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Dünya Hali için çekimler devam ediyor. Absürt komedi türünde olacak dizinin ilk tanıtımı yayınlanmaya başladı bile.

Neden Film tarafından çekilen dizinin başrollerini Pelin Abay ve Caner Şahin paylaşıyor. Daha önce Tutunamayanlar ve Dengi Dengine dizilerinde görev alan 29 yaşındaki Osman Nail Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film Pelin Abay’ın da ilk başrol deneyimi olacak.

Bu arada dizi daha yayına girmeden bir oyuncu değişikliği yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre daha önce dizi için anlaşılan Durul Bazan projeden ayrıldı. Ayrılık nedeni açıklanmadı.

Dünya Hali'nde daha başlamadan oyuncu değişikliği oldu! 7

Durul Bazan’ın yerine ise Şehsuvar Aktaş’la anlaşıldı. Bugüne kadar En Son Babalar Duyar, Hercai, Kocamın Ailesi, Benim Annem Bir Melek gibi birçok başarılı projede rol alan deneyimli oyuncu en son Netflix için çekilen Fatma dizisinde yer almıştı.

İlk tanıtımı yayınlanan ve şimdiden büyük merak uyandıran Dünya Hali dizisinde ayrıca Tolga Tekin, Ozan Çelik, Mert Denizmen, Ayfer Tokatlı, Mekin Sezer, Hakan Emre Ünal, Naşit Özcan, Hüseyin Elmalıpınar, Selin Hasar, Zeki Ocak ve Adnan Başar rol alıyor.

Pelin Abay ile Caner Şahin ikilisini başrolde buluşturan Dünya Hali dizisinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanmıştı.