Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde öyle bir dizi çifti var ki, izleyici hem beğeniyor hem de çok eleştiriyor!

Aldatmak dizisinde öyle bir dizi çifti var ki, izleyici hem beğeniyor hem de çok eleştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Aldatmak isimli dizide, Caner Şahin ile Feyza Sevil Güngör ikilisinin başarılı işbirliğini izliyoruz. Dizide Tolga ile Oylum karakterlerini canlandıran iki genç oyuncu da rollerinin hakkını veriyor.

Sosyal medyaya Tolga ile Oylum karakterleri çok yoğun şekilde yansımıyor olsa bile, onlar son dönemin dikkat çekmeye aday bir dizi çifti olarak gözüküyor. Oylum karakterinin tutarsızlıkları, yalanları ve izleyicileri sinir eden hali sürekli gündem oluyor. Tolga için ise, “Oylum seni hak etmiyor, ondan hemen kurtul” diye yapılan yorumlar gülümsetiyor.

Caner Şahin, rol arkadaşı Feyza Sevil Güngör ile sette ne kadar iyi anlaştıklarını şu sözlerle ifade etti: “Biz çok gülüyoruz Feyza ile. İlk denk gelmemizden beri enerjimiz tuttu. Çok gülüyoruz, çok eğleniyoruz birlikte. O da çok önemsiyor. Birlikte sahneleri inşa ediyoruz. O bana tavsiye veriyor, ben ona tavsiye veriyorum. Zaten işin zevki böyle olunca çıkıyor.”

Aldatmak dizisinde öyle bir dizi çifti var ki, izleyici hem beğeniyor hem de çok eleştiriyor! 9

Dizi izleyicilerinin Tolga ile Oylum’u birbirlerine çok yakıştırdıklarını ifade eden Feyza Sevil Güngör, Aldatmak dizisi izleyicileri için partneri Caner Şahin ile birlikte paylaşımlar yapmaya çaba harcadıklarını anlattı.

Oyuncu, dizi hayranlarının etiket olarak sosyal medyada OyTol şeklindeki paylaşımlarına destek olduğunu da belirterek, “Selfiler atmaya çalışıyoruz. Çok mutluyum. İnstagram’da bir şey paylaştığımda ben de OyTol yapıyorum. Ben de çok alıştım. OyTol hayatımın çok önemli bir noktasına yerleşti” diye konuştu.

Oylum ile Tolga karakterlerini aşırı tatlı bulan izleyiciler de var, Oylum karakterini sevmediği için tepki gösterenler de bulunuyor.

Sette iki genç oyuncu iyi bir partnerlik süreci yaşarken, ekran başındaki izleyicilerin ise bu iki karakter konusunda biraz kararsız kaldıkları sosyal medyadaki yorumlara yansıtılıyor.