Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in yeni adresi belli oldu! Peki ya Hande Erçel?

Kerem Bürsin’in yeni adresi belli oldu! Peki ya Hande Erçel?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Fox TV’nin çok sevilen, hem reytinglerde hem de sosyal medyada rekorlar kıran dizisi Sen Çal Kapımı’da sona iyice yaklaşıldı. Geçen sezon yetersiz reyting nedeniyle yayınına ara verilen, ancak yurt dışında gördüğü ilgi üzerine yeni sezon bölümleri çekilen dizinin 50. bölümde final yapacağı duyurulmuştu.

Ancak 8 Temmuz günü birinci yaşını kutlayan dizinin iki bölüm daha uzatıldığı, finalin 52. bölümde yapacağı açıklandı. Bu karar Sen Çal Kapımı izleyicileri arasında büyük sevinç yarattı.

Sen Çal Kapımı, başrollerini paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in de kariyerlerinde büyük bir adım oldu. Her iki oyuncu da yurt dışında çok daha fazla tanınan isimler haline geldi. Şimdi hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin için bunun meyvelerini yeme zamanı.

Kerem Bürsin'in yeni adresi belli oldu! Peki ya Hande Erçel? 7

Nitekim Kerem Bürsin için büyük teklif geldi bile. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yazdığına göre Kerem Bürsin’e gelen teklif çok büyük.

Birsen Altuntaş köşesinde, Bürsin’in Netflix’in ardından Türkiye pazarına girmek için uzun zamandır yapımcılarla görüşmeler yapan ve proje isteyen dünyaca ünlü dijital platform Disney Plus’tan teklif aldığı konuşulduğunu yazdı.

Bir yandan kendi yapım şirketi için de senaryo çalışmaları yapan Bürsin’in başrolünü oynayacağı yeni dizisi yine MF Yapım imzalı olacak.

Böylelikle henüz projeyle ilgili net bir açıklama yapılmasa da Kerem Bürsin’in bir sonraki adresi belli oldu. Şimdi gözler Hande Erçel’de. Muhtemelen çok büyük teklifler alan Hande Erçel’in bir sonraki projesi bakalım ne olacak?