Ana sayfa Dizi Haberleri Oylum ve Tolga popülerlik yolunda! Aldatmak dizisinde Caner Şahin ile Feyza Sevil Güngör birbirlerini buldu!

Oylum ve Tolga popülerlik yolunda! Aldatmak dizisinde Caner Şahin ile Feyza Sevil Güngör birbirlerini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Aldatmak isimli atv dizisi ilk başladığında reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etmiş olmasına rağmen, haftalar geçtikçe izlenme oranlarında bir gerileme yaşandı. Yine de ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile kendi yolunda ilerlemeye devam eden Aldatmak dizisi, yeni sezonun başarılı projelerinden birisi olarak tarif ediliyor.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli isimleri yanı sıra genç oyuncuların da öne çıktığı dizide, Tolga karakterini canlandıran isim Caner Şahin oldu. 2016 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda birbirinden farklı dizilerde izlediğimiz Caner Şahin, şimdi de Aldatmak dizisinde başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Babam ve Ailesi, Tutsak, Nefes Nefese, Kuzgun, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde önemli tecrübeler kazanan Caner Şahin, 2021 yılında ise TRT1’de yayınlanan Dünya Hali isimli dizinin başrolünde yer almıştı. Başrol performansı ile de adından söz ettiren oyuncu, yeni sezonda ise Aldatmak dizisinde yan bir karakter ile ekranda yer almayı sürdürüyor.

Oylum ve Tolga popülerlik yolunda! Aldatmak dizisinde Caner Şahin ile Feyza Sevil Güngör birbirlerini buldu! 8

Dizinin başarısı hakkında konuşan Caner Şahin, “Çok keyifle çalıştık bütün ekip olarak, sonuçlar bizi çok sevindirdi” diye konuştu. Dizinin bu kadar yoğun ilgi görmesini beklediğini anlatan oyuncu, ama televizyonda neyin ne olacağının belli olmadığından bahsetti.

Caner Şahin, “Biraz tedirginlik de vardı ama biz kendimize, hikayemize güveniyorduk. İyi olacağını biliyorduk” diyerek Aldatmak dizisine ilk baştan itibaren inancının bulunduğunu anlattı.

Tolga ile Oylum karakterleri de Aldatmak dizisinin konuşulan çiftlerinden birisi oldu. Dizide Caner Şahin’in partneri olarak da Feyza Sevil Güngör’ü izliyoruz.

İki genç oyuncunun iyi bir uyum yakalaması da dizinin başarısında etkili oldu. Oylum ve Tolga’nın sevgili olma halini görmek isteyen izleyicilere müjde de veren Caner Şahin, ilişkinin aşka doğru ilerlediğini belirtti.

Ünlü oyuncu, “Tolga aşkının peşinden koşacak. Oylum da aşık oluyor” diye konuştu. Ancak Oylum ile Tolga’nın arasında bir engel var.

Oylum ve Tolga popülerlik yolunda! Aldatmak dizisinde Caner Şahin ile Feyza Sevil Güngör birbirlerini buldu! 9

Caner Şahin, bu durumu şu sözlerle anlattı: “Arada bir engel var. Oylum dansçı olmak istiyor, hayallerinin peşinden koşmak istiyor ve New York’a gitmek istiyor. O bir engel, o da önemli bir çatışma. Hayatı boyunca yapmak istediği meslek ve aşık olduğu adam arasında. Ama gidebilecek mi, gidemeyecek mi, bakacağız.”

Hikayedeki uyum güzel ve sette iki oyuncu arasında da çok iyi bir iletişim olduğu ortaya çıktı. Fezya ile sette çok güldüklerini ve iyi bir ortam yakaladıklarını anlatan Caner Şahin, “Enerjimiz tuttu, çok gülüyoruz, çok eğleniyoruz birlikte” dedi.

İki genç oyuncunun sahnelerle ilgili birbirlerine tavsiyeler verdikleri de ortaya çıktı. İşin zevkinin de partnerler böyle olunca çıktığını belirten Caner Şahin, bu durumun bozulmamasını diledi.