Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin ikinci sezonuna Nursel Köse damgasını vuracak!

Aldatmak dizisinin ikinci sezonuna Nursel Köse damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak dizisinin oyuncuları ikinci sezon çekimlerine devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin güçlü bir hikayesi ve çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal ve Nursel Köse gibi çok deneyimli isimlerin yanı sıra genç oyuncular Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Cem Bender gibi oyuncular da hikayede yer alıyor.

İkinci sezona etkili bir başlangıç yapan Aldatmak dizisi çok iyi reytingler alarak ilerliyor. Geçtiğimiz sezona nazaran henüz reytingleri tam oturmamış olsa da dizinin ikinci sezona iyi başladığını ve perşembe akşamları kendi izleyicisini atv ekranına taşımakta olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni sezon için heyecanlı olduklarını gizlemeyen Yusuf Çim, “Güzel gidiyor, güzel başladık, umarım bütün sezon böyle geçer” diye temennide bulundu.

İkinci sezonda hikayenin daha da heyecanlı olduğunun altını çizen Caner Şahin de izleyicilere yepyeni duygular yaşatacaklarını vurguladı. Şahin, “Hikaye biraz daha heyecanlı. Hikaye çok hızlı ilerliyor. Bizi güzel bir sezon bekliyor” diye konuştu.

Aldatmak dizisinin ikinci sezonuna Nursel Köse damgasını vuracak! 7

Mualla karakterini canlandıran Nursel Köse, ilk sezonda misafir gibi hikayeye dahil olduğunu ama yeni dönemde hikayede daha çok yer alan birisi olacağını ifade etti.

Nursel Köse, “Yeni bir karakter olarak hikayeye girmek zor oluyor. Onlara alıştım, arkadaşlara alıştım. Hangi sahneyi çeksek keyifli oluyoruz” dedi.

İlayda Çevik, dizinin ekibine ikinci sezonda dahil oldu ve büyük heyecan yaşıyor. Oyuncu, “Çok güzel bir ekip ile çok güzel bir yolculuğa başladım. Umarım herkes için harika bir sezon olur” dedi.