Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Durul Bazan da Çağan Irmak’ın yeni dizisinin kadrosuna katıldı!

Durul Bazan da Çağan Irmak’ın yeni dizisinin kadrosuna katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen usta oyuncu Durul Bazan, sinema filmlerinin yanı sıra, yer aldığı birçok dizi projesiyle de çok yakından tanıdığımız bir oyuncu…

Hayat Bilgisi dizisindeki Ramadan karakterinden, Kapalıçarşı dizisindeki Haluk’a ayrıca; Avrupa Avrupa dizisindeki Tekin’e ve Aşk Ağlatır dizisindeki İsmail’e kadar oyuncu çok farklı projelerde izleyici karşısına çıktı. Son olarak geçen sezon Seni Çok Bekledim dizisinde İsmet olarak izlediğimiz Durul Bazan, ayrıca İrem Sak’ın başrolünde yer aldığı Modern Kadın isimli dijital dizinin de ekibinde bulundu.

Durul Bazan’ın yeni yılda yeni dizisi de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çağan Irmak’ın merakla beklenilen Yaratılan isimli yeni dizisinde Durul Bazan ile de anlaşma yapıldı. Yakın zaman içinde çekimlerine başlanacak olan projede Taner Ölmez, Devrim Yakut, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak da bulunuyor.

Dizi hayranlarının merakla beklediği Yaratılan, sıradışı bir hikayeye sahip olacak. Dizinin yayınlanacağı platform ise Netflix olacak. Usta oyuncu canlandırdığı karakterlere kattığı ruh ile ve o karakteri özümseyen performansı ile bugüne kadar akıllardan çıkmayan birçok rolde yer aldı. Yeni dizinin güçlü kadrosu da dikkatleri çekiyor. Yaratılan projesini merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi de bulunuyor.