Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni projesi belli oldu! Bomba gibi geliyor!

Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni projesi belli oldu! Bomba gibi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’de yayınlanan ve kısa süre önce final yapan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle büyük çıkış yapan Ebru Şahin’in yeni projesi belli oldu. ATV’de yayınlanacak dizi tarihi bir yapım olacak.

Hercai ile kariyerinde büyük bir patlama yapan Ebru Şahin’in bir süredir yapım şirketleriyle büyük bir prodüksiyon için görüştüğü söyleniyordu. Ancak bugüne kadar genç oyuncunun yeni projesiyle ilgili kesinleşen bir bilgi yoktu. Beklenen haber Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından verildi. Altuntaş’ın, TV 100’deki köşesinde verdiği bilgiye göre Ebru Şahin’in yeni projesi belli oldu.

Buna göre Ebru Şahin yeni sezonda ATV ekranlarında olacak. Bugüne kadar Diriliş ve Kuruluş Osman gibi dev yapımlara imza atan Bozdağ Film’in çekeceği dizinin adı Akkız Destanı olacak. Dizi 9. yüzyılda Türklerin İslamiyet’e geçişinden önceki dönemde Orta Asya’da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşk hikâyesini anlatacak.

Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni projesi belli oldu! Bomba gibi geliyor! 7

Dizinin senaryosu Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerine imzasını atan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından kaleme alınacak. Yönetmeni ise Emir Khalilzadeh olacak.

Dizinin erkek oyuncusu ise henüz belli değil. İsmin belirlenmesi için görüşmeler sürüyor. Akkız Destanı dizisinin çekimlerine temmuz ayında başlanacak.

Söylendiği gibi dev bir projeyle yakında yeniden ekranlarda olacak Ebru Şahin’in dizisi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.