Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’li Destan, daha başlamadan Destan yazdı! Şimdiden dünya gündeminde!

Ebru Şahin’li Destan, daha başlamadan Destan yazdı! Şimdiden dünya gündeminde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — ATV’nin çok yakında ilk bölümüyle ekranda olması beklenen Destan dizisi daha başlamadan dünyaya açıldı. Daha tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran Destan’dan herkesin beklentisi çok büyük.

Bozdağ Film tarafından ATV için çekilen Destan, daha başlamadan yurt dışında fuarda sergilenmiş ve birçok ülke diziye büyük ilgi göstermişti. Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen TV dizileri fuarı MIPCOM’da Destan’ın ilk gösterimi yapılmış, ilk satışı da gerçekleştirilmişti. Dizi Pakistan televizyon kanalı PTV tarafından satın alınmıştı. Böylece Destan dizisi Türkiye’den kısa süre sonra Pakistan’da yayınlanacak.

Twitter’da Ebru Şahin Etkinlik hesabının yaptığı duyuruya göre Destan, bu tanıtımın ardından Türkiye, Amerika, Meksika, İspanya, Mısır, Arnavutluk, Şili, Sırbistan, Cezayir ve Fas’ta gündem olarak toplam 10 ülkenin gündeminde yer aldı.

Çok yakında ATV’de ekrana gelecek olan Destan ile beklenti gittikçe büyüyor. Tanıtım filmlerinde Ebru Şahin’in başarılı aksiyon sahneleri, kostümler ve dekorlar bu beklentiyi iyice yükseltiyor. Dolayısıyla yayınladığında elde edeceği reytingler de şimdiden çok büyük merak konusu.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Destan’ın başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar yer alıyor.

Destan’ın hikayesi ise şöyle: Destanların yazılmayıp yaşandığı kadim zamanlarda, savaşçı bir kız esir düşer ve kendini çok acımasız bir iktidar savaşı ile çok saf bir aşkın içinde bulur. Düşmanına esir olan Akkız ile babasının sarayında ezilen çolak ve topal bir han oğlu Batuga’nın destanlara yaraşır hikayesinde, herkesin göz ardı ettiği bu ikili imkansızı başararak iktidara yürümek üzere güçlerini birleştirirler.