Ana sayfa Sosyal Medya İdris Nebi Taşkan’ın hayat hikayesinden çok özel bir detay ortaya çıktı!

İdris Nebi Taşkan’ın hayat hikayesinden çok özel bir detay ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan, son dönemde aranılan isimler arasında yer alıyor. Zalim İstanbul dizisinde bir hayli öne çıkan Civan karakterinden sonra oyuncu, Baht Oyunu’nda yer aldı. 17 bölüm süren dizide Rüzgar karakteriyle izlediğimiz oyuncu şimdilerde ise dinleniyor.

Kendisini spora verdiğini belirten İdris Nebi Taşkan’ın hayat yolculuğunda önemli bir detay ortaya çıktı. Oyuncu, 10 yıl boyunca profesyonel olarak basketbolcu olarak sahalarda yer almış. Tabii ki altyapı takımında bulunan oyuncu, şimdi de boksa ilgi göstermeye başladı.

Projelerden teklifler geldiğini ve görüşmelerin de devam ettiğini anlatan İdris Nebi Taşkan, son dönemde kendisini spora verdiğini şu sözlerle ifade etti:

“Ben kendimi spora verdim. Eski basketbolcuyum zaten. Profesyonel altyapıda basketbol oynadım. 10 sene falan oynamışımdır. Şimdi de boksa sardım, çok eğlenceli gelmeye başladı. Kendimi iyi hissettirmeye başladı. 3 senedir yapıyordum, şimdi daha profesyonel bir kulüp ile çalışmaya başladım. Kitabına uygun öğrenmeye başladım. Biraz kendimi spora veriyorum bu dönemde.”

Rol ayırımı yapmadığını belirten oyuncu, bir karakteri severse ve bir projeye inanırsa orada bulunmak istediğini ifade etti.

Taşkan, “O projede yer almak istiyorsam, tüm kalbimle elimden gelenin en iyisinin bir fazlasını yaparak karakterimi yaşatmaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.

Son dönemde hızlı bir popülerlik süreci geçiren oyuncu, sokakta vatandaşlardan iyi tepkiler aldığını belirtti.

İdris Nebi Taşkan, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Ben hep olumlu tepkiler alıyorum, güzel tepkiler aldım. Popülaritem biraz daha arttı. Her yaptığım işten sonra popülerliğim artıyor. En azından benim deneyimlediğim bu.

Mesleğimizin bir parçası insanlar merak ediyor, tanışmak istiyorum. Benim de dünyaca ünlü merak ettiğim, tanışmak istediğim insanlar var. “