Ana sayfa Kadın Haberleri Ece Erken, tesettürlü fotoğrafı için açıklama yaptı

Ece Erken, tesettürlü fotoğrafı için açıklama yaptı

tarafından ker_def

Ece Erken’den tesettür açıklaması

Ece Erken paylaştığı tesettürlü fotoğrafının altına gelen tepkiler üzerine Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Ünlü sunucu Ece Erken’in sunduğu ‘İyi Fikir’ programında farklı baş bağlama teknikleri gösterildi. Erken, tesettürlü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak; “Bugün canlı yayında farklı baş bağlama tekniklerini benim üzerimde gösterildi” notunu düştü.

Güzel sunucu bu fotoğrafına gelen tepkiler nedeniyle Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;
“Bugün sunduğum ‘İyi Fikir’ isimli programda konuk olan modacımız farklı baş bağlama tekniklerini benim üzerimde göstermiştir, bende bu fotoğrafı gayet normal bir şekilde sizinle paylaştım. Tamam genelde çok güzel yorumlar geldi ama gelen eleştirilere de yanıt vermek isterim.

O eleştirenlerde hep özgürlük özgürlük diye konuşanlar oluyor niyeyse. Yıllar önce yaptığım programların bir tanesinde de başörtü takmıştım, modellik yapınca ne oluyor anlamadım… Tesettüre girmedim sadece modellik yaptım, biz hangi ara bu kadar birbirimizle didişmeye meyilli olduk, hangi ara kapalı-açık tartışmasını bu kadar acımasızca yaptık?

Son zamanlarda yaşadığımız gerginliklere verip sizi birlik beraberlik içerisinde yaşamaya davet ediyorum. Herkes karşısındakini eleştirmeden önce kendine bakmalı, haddini bilmeli. Buarada gelen tüm güzel yorumlarada çok teşekkürler.”