Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek güldürmeyi misyon edindi! Oyuncunun sosyal medya paylaşımları da komedi filmi tadında!..

Ecem Erkek güldürmeyi misyon edindi! Oyuncunun sosyal medya paylaşımları da komedi filmi tadında!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ünlü oyuncu Ecem Erkek, 2017 yılında Hayat Sırları isimli dizideki ‘Şirin’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Dizi deneyimini Netflix’de yayınlanan Hakan Muhafız isimli yapım ile devam ettiren oyuncu, 2017 – 2021 yılları arasında yer aldığı Güldür Güldür Show ile büyük üne kavuştu

Güldür Güldür Show’da ‘Naime’ karakteriyle bir çok skeçte rol alan ve izleyiciyi gülme krizine sokan Ecem Erkek sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

İnstagram hesabından yayınladığı videolarla da hayranlarını güldüren Ecem Erkek güldürmeyi kendine misyon edinmiş görünüyor.

Her durumdan komik bir yön bulup çıkaran yetenekli oyuncu, son paylaşımında evinden bir fotoğrafını yayınlayarak, dağınıklığa atıfta bulundu ve ‘Ev bana bir şey anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum’ notunu düştü.

Ecem Erkek güldürmeyi misyon edindi! Oyuncunun sosyal medya paylaşımları da komedi filmi tadında!.. 8

Güldür Güldür Show’dan ayrılma kararıyla hayranlarını üzen oyuncu arayı çok açmadı bu defa, dijital platform Exxen’de yayınlanan Aşk Kumardır adlı diziyle izleyici karşısına çıktı.

Ecem Erkek yeni projesinde yine komedi türünü tercih etti. Her bölümü yaklaşık 20 skeçten oluşan dizide; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve absürt durumlar farklı bir komedi anlayışıyla ele alınıyor.

Ecem Erkek güldürmeyi misyon edindi! Oyuncunun sosyal medya paylaşımları da komedi filmi tadında!.. 9

Yapımcılığını Hap Film Yapım’ın, yönetmenliğini İ. Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu Bir Kadın Bir Erkek’in senaristlerinden Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan yazıyor.

Aşk Kumardır dizisinin kadrosunda Ecem Erkek ile birlikte Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin yer alıyor.