Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile evlendi! Düğün görüntülerinde bir ayrıntı dikkat çekti!

Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile evlendi! Düğün görüntülerinde bir ayrıntı dikkat çekti!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile olan aşkını evlilik ile taçlandırdı… Sezen Aksu özel albüm şarkıları için stüdyoda Emir Ersoy ile birlikte çalışan ve orada başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğü çift, mutlulukları ile sevenlerini de mutlu etti.

Ekranların sevilen başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır ile piyanist Emir Ersoy dünya evine girdi. Alaçatı‘da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle evet diyen çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile evlendi! Düğün görüntülerinde bir ayrıntı dikkat çekti! 9

Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken; Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak.

Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile evlendi! Düğün görüntülerinde bir ayrıntı dikkat çekti! 10

Ünlü oyuncu, düğünü ile en az ilgilenen gelinin de kendisi olduğunu söyleyerek, işler nedeniyle fazla vakit bulamamaktan şikayet etmişti.

Gelinliğini bile dizi setindeki aralarda bakarak seçebilen Gökçe Bahadır, koronavirüs nedeniyle de sınırlı sayıda kişinin katıldığı bir düğün ile evlendi…

Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile evlendi! Düğün görüntülerinde bir ayrıntı dikkat çekti! 11

Düğünden yansıyan fotoğraflarda Gökçe Bahadır’ın gözlerindeki ışık, enerjisi ve ne kadar mutlu olduğu gözüküyor. Ünlü oyuncu, hayatının ikinci baharında Emir Ersoy ile mutluluğu buldu ve bunu da fotoğraflara bakarak anlayabilirsiniz.