Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek o kadar gayretli ki Güldür Güldür Show’da son halini görünce şaşıracaksınız!

Ecem Erkek o kadar gayretli ki Güldür Güldür Show’da son halini görünce şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018 yılında Güldür Güldür Show ekibine dahil olan genç oyunculardan Ecem Erkek, özellikle geçtiğimiz sezon tiplemeleriyle büyük dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Show TV’de yayınlanan program, bu hafta 27 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle sezona başlayacak. Bazı oyuncuların ayrıldığı, yeni oyuncuların katıldığı program, yine yeni sezonunda da iddialı geliyor.

Programda Naime karakteriyle yer alan Ecem Erkek’in yaz boyunca geçirdiği dönüşüm ise izleyenleri bir hayli şaşırtabilir. Oyuncu, sıkı bir spor ve diyetle hayli kilo verdi ve gerçekten fit bir vücuda kavuştu. Zaman zaman instagram paylaşımlarıyla spor yaparken çekilen fotoğraflarını ve videolarını da yayınlıyor.

Ecem Erkek’in zayıfladığı, yaz döneminde oynadığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ filminin çekimlerinden yaptığı bazı paylaşımlarda da görülmekteydi. Ancak programın yeni sezon tanıtımında da kısa bir görüntüyle yeni tiplemeler ve yeni haliyle dikkat çekeceğinin işaretini de verdi.

Oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin de dikkatini çeken bir değişim geçirdi sezon sonundan beri. Yeni bölümlerde izleyip göreceğiz ama öylesine gayretli ki spor konusunda hiç taviz vermiyor!

Ecem Erkek, geçtiğimiz günlerde Güldür Güldür’de Mesut karakterini oynayan Uğur Bilgin ile spor yaparken çekilen  bir videosunu paylaşmıştı.

Ecem Erkek o kadar gayretli ki Güldür Güldür Show'da son halini görünce şaşıracaksınız! 9

Son olarak yine bir spor merkezinde aletli pilates çalışırken çekilen bir videosunu yayınladı. Uğur Bilgin’e de gönderme yaptığı videoda, hayli zor hareketleri başarıyla yaptığı görülen oyuncunun gayreti de takdire şayan…

İşte Ecem Erkek’in o paylaşımından kareler:

Ecem Erkek o kadar gayretli ki Güldür Güldür Show'da son halini görünce şaşıracaksınız! 10 Ecem Erkek o kadar gayretli ki Güldür Güldür Show'da son halini görünce şaşıracaksınız! 11