Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek’ten ilk film projesine hüzünlü veda

Ecem Erkek’ten ilk film projesine hüzünlü veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Naime karakteriyle izlediğimiz Ecem Erkek, ilk olarak 2017-2018 sezonunda yayınlanan Hayat Sırları dizisi ile tanımıştık. Oyuncu, aradan geçen iki yılın sonunda adeta herkesin tanıdığı bir isme döndü.

Genç oyuncu, 2018 yılında Güldür Güldür Show ekibine dahil olmuştu. Ecem Erkek’in özellikle geçtiğimiz sezon Altın Kardeşler, Dram Teyzeler, Patroniçe Naime karakterleriyle adeta izleyenleri kırıp geçirdiği bir süreç yaşandı. Dikkatleri daha çok çekmeye başlayan Ecem Erkek, oyunculuğuyla takdir görmekte.

Yaz sezonunda Ecem Erkek için heyecanlı bir süreç daha başladı. Zira ilk kez bir filmde rol aldığı ve bu filmin özel bir anlamı da vardı. Zira Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve bir dönemin unutulmaz tiyatro oyunu ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ filme uyarlandı.

Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği film, Ekim ayında vizyonda olacak. Filmle ilgili çok fazla bilgi verilmiyor. Ancak Ecem Erkek’in, filmin tiyatro versiyonunda Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren’i canlandırdığı tahmin ediliyor. Filmde Devrim Yakut, Merve Dizdar ve Engin Alkan da rol alıyor.

Filmle ilgili çok fazla paylaşım yapamayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde setteki karavanda çekilen bir fotoğrafını paylaşıp herkese teşekkür etmiş ve heyecanını paylaşmıştı.

Oyuncu setin son günü çekilen bir başka paylaşımla da vedasını yaptı…

İşte Ecem Erkek’in o paylaşımları.

Ecem Erkek'ten ilk film projesine hüzünlü veda 8

Ecem Erkek'ten ilk film projesine hüzünlü veda 9