Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner, annesi ve eşiyle hasret giderdi

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner, annesi ve eşiyle hasret giderdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Aslıhan Güner, şu sıralar çok mutlu. Zira dizinin çekimleri için gittiği Ordu’da bir süredir ailesine hasretti. Bilindiği gibi oyuncu, Ağustos ayında babasını kaybetmişti.

Dizi çekimlerinin bitmesinin ardından TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri filminde oynayan Aslıhan Güner, daha sonra tatil için Muğla’ya geçti. Ancak babasının vefat haberi ile tatilini yarıda bırakan oyuncu, bir süre yasını tuttu ancak dizi çekimleri başlayınca Ordu’ya döndü.

Ağustos’un 2. haftasında Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri de başlamıştı. Aslıhan Güner de diğer oyuncular gibi çekimler boyunca Ordu’da kalıyor. Ancak fırsat bulunca İstanbul’a dönen oyuncu, ailesi ve eşiyle de hasret gideriyor.

Bilindiği gibi Aslıhan Güner, kendisini gibi oyuncu Mert Kılıç ile evli. Güner, sosyal medyadan da ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, annesiyle bir fotoğrafını paylaştı önce. Daha sonra eşi Mert Kılıç ile bir paylaşım yaptı.

Uzun bir aranın ardından ailesi ile hasret gideren oyuncunun, mutlu halleri de yüzüne yansırken hem annesinin hem de eşinin elini sıkı sıkı tuttuğu da gözlerden kaçmadı…

İşte o paylaşımlar:

blank