Ana sayfa Dizi Haberleri Diziden diziye koşuyor Biran Damla Yılmaz, durmak bilmiyor!

Diziden diziye koşuyor Biran Damla Yılmaz, durmak bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Biran Damla Yılmaz, dizi setlerinde birbiri ardına projelere koşuyor. Durmak bilmeden çalışmakta olan oyuncu, uzun ve yorucu set günlerine rağmen yıllardır aralık vermeden kariyerine devam ediyor.

2014 yılında başladığı oyunculuk macerasında Kırgın Çiçekler isimli dizideki Eylül karakteri ile büyük başarı kazanan oyuncu, kısa sürede geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı.

Canevim dizisi 2019 yılında yayınlanırken, 2020 ve 2021 yıllarında oyuncuyu Baraj isimli etkili dram dizisinde izleme fırsatı bulduk. Ardından Yasak Elma dizisine Kumru karakteri ile katılan oyuncu, son iki yıldır da bu dizi için yoğun bir çalışma ortamının içine girmiş oldu.

Beşinci sezonun başlarında Kumru karakteri ile hikayede yer alan oyuncu, altıncı sezonda da dizinin en önemli isimlerinden birisi olmuştu. 6 sezon süren Yasak Elma’nın son iki sezonunda izleme fırsatı bulduğumuz oyuncu, yaz döneminde kısa bir süre dinlenmesinin ardından bu sefer de Hudutsuz Sevda isimli yeni bir diziye başladı.

2015 yılından 2023 yılına kadar diziler, sinema filmleri ve tv programları derken Biran Damla Yılmaz adeta arı gibi çalıştı ve bunun karşılığını da geniş bir hayran kitlesi elde ederek aldı.

Hudutsuz Sevda isimli yeni dizide kilit bir rolde yer almakta olan oyuncu, sette çalışmalarını bir süredir sürdürüyor.

Diziden diziye koşuyor Biran Damla Yılmaz, durmak bilmiyor! 7

Yasak Elma dizisinin yapımcıs Medyapım tarafından yürütülen dizinin yönetmenliğini de Murat Öztürk yapıyor. Bahadır Özdener’in senaryosunu yazdığı dizide Biran Damla Yılmaz bu sefer Yasemin karakteri ile kamera karşısına geçti.

İlk bölümden itibaren Yasemin karakteri ile Hudutsuz Sevda dizisine damgasını vurması beklenen genç oyuncu, yorulmak nedir bilmeden dizi setlerinde kariyerinin en önemli günlerini yaşıyor.