Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma ile parlayan Eda Ece için yeni proje yeni yıla kaldı!

Yasak Elma ile parlayan Eda Ece için yeni proje yeni yıla kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma isimli dizi projesi sayesinde geniş bir hayran kitlesi kazandı ve kendisine çok iyi bir kariyer sıçraması yarattı. 6 sezon süren ve büyük izlenme oranlarına ulaşan Yasak Elma dizisi, Eda Ece’nin oyunculuk performansında önemli deneyimler yaşamasını da sağladı.

Dizinin bu sezon sonunda final yaparak izleyicilerine veda etmesinin ardından Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenerek hayatında yeni bir döneme adımını attı.

Evliliğin güzel olduğunu ve ilişkisinin uzun süredir sürdüğünü belirten Eda Ece, hayatında her şeyin güzel gittiğini söyledi.

Ünlü oyuncuya çocuk sahibi olma konusunda basın tarafından sorular sorulmaya da başlandı. Tatilden dönen ve sokakta görüntülenen Eda Ece, artık bundan sonra ne zaman çocuk sahibi olacağı konusunda sık sık sorulara muhatap olacaktır.

Oyuncunun anneliğe yatkın olduğunu Yasak Elma dizisinden iyi bilen hayranları, yeni sezonda ne yapacağı konusunda da bilgi bekliyor.

Çocuk konusunda karar vermediklerini ifade eden Eda Ece, “Bu sezon yokum, dinleniyorum. Seneye bakarız artık” diyerek bir süre ekranda olmayacağının da mesajını vermiş oldu.