Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma yeni bölümle ilgili spoiler verdi, kafaları da fena karıştırdı!

Eda Ece, Yasak Elma yeni bölümle ilgili spoiler verdi, kafaları da fena karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yarın 124. bölümü yayınlanacak. Dizi, her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Absürt hikayesi, olmadık konuların bir anda bambaşka yönlere gitmesiyle Yasak Elma, izleyicisini her bölümde merakla ekran başına oturtan bir yapım.

Başrollerde Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın rol aldıkları dizinin son yayınlanan bölümünde Yıldız bir anda Çağatay’dan boşanmaktan vazgeçmişti. Çağatay’ın Kumru’ya evlenme teklif ettiği o romantik anlarda oğlu ile çıkıp gelen Yıldız, büyük ters köşe yapmıştı.

Halit Can’a “Metrese bay bay yap” dediği sahne, diziyi takip edenleri de çok güldüren bir ayrıntı olmuştu. Çağatay’ın kıskandırmak için Doğan ile yakınlaşmış gibi görünen Yıldız, planlarını bir anda değiştirdi.

Şimdi izleyici, Yıldız’ın neler planladığını merak ediyor. Aynı zamanda aslında gönlü hala Yıldız’da olan ama ona inanmakta güçlük çeken Çağatay’ın nasıl bir adım atacağı önemli. 124. bölümde yine sürprizlerle gelecek olan diziden bir spoiler Eda Ece’den geldi.

Ece, hemen her bölüm öncesi yaptığı sosyal medya paylaşımları ile diziye etkileşimi arttırıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekleyen Eda Ece, dizide herkesi güldüren ve “Aysel tabancamı getir” dediğinde ortaya çıkan oyuncak tabancaya takılı bir nikah şekeri ile merakta bıraktı.

Nikah şekerinin Yıldız ve Çağatay’ın nikahından olduğu görülmekte. Tabancaya nikah şekerini takan Eda Ece’nin yaptığı bu paylaşım kafaları karıştırdı! Yıldız’ın boşanmaktan vazgeçip eve dönmesinin ardından şimdi neler olacağı, Çağatay’ın bunu kabul edip etmeyeceği merak konusu…

İşte Eda Ece’nin paylaşımı…

Eda Ece, Yasak Elma yeni bölümle ilgili spoiler verdi, kafaları da fena karıştırdı! 7