Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın içi içine sığmıyor! Bir dileği daha gerçek oluyor!

Hazal Kaya’nın içi içine sığmıyor! Bir dileği daha gerçek oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenmiş ve tüm projelerine uzunca bir süre ara vermişti. Oyuncu-yönetmen-müzisyen Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, 2019 yılı Kasım ayında oğulları Fikret Ali’yi dünyaya getirdi. İlerleyen süreçte Covid-19 nedeniyle pandemi sürecine girilmesiyle, oyuncu projelerine de ara verdi.

2020 yılının yaz aylarında ise uzun süredir hayalini kurduğu bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadı. Hazal Kaya, yakın arkadaşı Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne Olur?” isimli kitabını okuduktan sonra, romanın baş kahramanı deli dolu Sertab Bal’ı okurken filme çekilirse kendisinin bu karakteri oynamak istediğini yazara da iletmiş.

Romanın filme uyarlanma aşamasında hamile olan ve Aslı Kızmaz’a biraz da şaka ve sitemle karışık olarak kendisinin bu kadar çok oynamayı istediği filmde rol alamadığı için de söylenmiş.

Bir röportajında, içinden bir şekilde bir aksilik olması ve kendisinin de filmde oynayacağı bir zaman çekilmesini geçirdiğini de itiraf etmişti oyuncu. Hazal Kaya’nın dileği gerçek olmuş ve o süreçte filmin çekimleri durmuş.

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Bir dileği daha gerçek oluyor! 8

Kaya’nın oğlunu dünyaya getirdikten sonraki yaz filmin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte sonunda başrol de kendisine teklif edilmiş. İçinde olmayı bu kadar çok istediği filmin ismi de romanla aynı. Filmde ayrıca Hazal Kaya’nın ablası rolünde Nur Fettahoğlu ile Onur Tuna ve Enis Arıkan da rol aldı.

Uzun süredir merakla beklenen “Benden Ne Olur?” filminin afişi de yayınlandı sonunda. Uzun ve heyecanlı bekleyiş hem filmi merak edenler hem de Hazal Kaya için son bulmakta!

Gösterim tarihinin açıklanması ile birlikte Hazal Kaya, bir dileğine daha kavuştuğu filmin vizyon tarihini de instagram sayfasından paylaştı. Film, 14 Ocak’ta sinemalarda…

 

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Bir dileği daha gerçek oluyor! 9

İşte filmin fragmanı…