Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş’un yeni sürprizini sosyal medyadan gösterdi!

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş’un yeni sürprizini sosyal medyadan gösterdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, geçtiğimiz haftaki bölümüyle izleyenleri görsel bir şovla buluşturmuştu adeta! Dizideki Roman mahallesinde Kartal ve Bahar’ın düğünü, dillere destan bir şenlikle yapıldı.

Romanların düğün merasimleri, herkesin bildiği üzere son derece şatafatlı, renkli ve gösterişli oluyor. Kıyafetler abartılı, rüküş ötesi, rengarenk ve adeta bir şov yaşatılıyor düğünlerde.

Benzer bir durum, Üç Kuruş dizisinde de yaşandı. Nezih’in kızı Bahar ile evlenerek mafyadan kurtulmaya çalışan Kartal’ın aile gelenekleriyle yapılan düğün, ekranda da heyecanla izlenen sahnelerdi.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş'un yeni sürprizini sosyal medyadan gösterdi! 8

Bahar’ın uzun kuyruklu gösterişli elbisesi ve bir o kadar ilginç saçındaki başlıkla şaşkın halleri de izleyenleri gülümsetti. Üstelik ilginçlikler bununla da kalmadı ve Bahar, o gösterişli kıyafeti ile bir deveye bindirildi.

İşte dizideki bu anlar, ekran başındakileri de gülümseten ve heyecanla izlenen sahneler olarak dikkatleri çekmişti. Deve detayı, diziyi takip edenler kadar, deveye binen Nesrin Cavadzade’yi de bir hayli heyecanlandırmış.

Oyuncu bu kez yeni bölümlerde deve detayının ardından bir başka sürprizi de yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile gösterdi. Bu kez yavru ayılarla şakalaşan Nesrin Cavadzade, görüntüsünü instagram’dan paylaştı.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş'un yeni sürprizini sosyal medyadan gösterdi! 9

Oyuncu, geçtiğimiz hafta dizideki deveden sonra bu hafta da yavru ayıların ekrana çıkacağını müjdeledi. Ayı yavrularıyla eğlenceli vakit geçiren oyuncu, “Keşke bütün hayvanlar özgür olsa. Onları böyle görmek içimi burktu” sözleriyle de kafesteki ayıların haline üzüldüğünü de ortaya koymakta.

Bakalım dizinin yeni bölümünde Nesrin Cavadzade’yi bu küçük ayı yavruları ile nasıl bir sahnede izleyeceğiz?