Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma’nın setinden çıkarken Yıldız’ı da yanında götürdü!

Eda Ece, Yasak Elma’nın setinden çıkarken Yıldız’ı da yanında götürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- 5. sezonuyla da beğeni toplayan Yasak Elma dizisi, ekranın en absürt dizisi olma ünvanını elinde tutuyor! Dizinin başlangıçtaki hikayesi çok farklılaşmış olsa da izleyici bu durumdan çok memnun! Karikatürize edilen karakterler ve hikaye, dizinin takipçilerini komedi dizisi izler gibi bir duyguya sokuyor her hafta.

Olmayacak her şeyin olduğu bir dizi olarak anılıyor artık Yasak Elma. Dizideki tüm karakterler, izleyiciler tarafından beğeni ile takip ediliyor ve her hafta yepyeni absürtlüklerle kahkaha attırıyor.

Yasak Elma’nın ilk bölümünden itibaren dizide yer alan Eda Ece ise Yıldız karakterini başlangıcından bugüne kadar bambaşka bir çizgiye oturtarak takdir topladı. Yıldız artık adeta fenomen bir karakter!

Her yaptığı, her söylediği izleyicinin eğlenerek izlediği bir karakter haline dönüşen Yıldız’ın videoları Youtube’da da çok izleniyor. Esprileri, tavırları, kendine özgü sözleriyle Yıldız’ı izleyenler bağrına bastı adeta.

Eda Ece, Yıldız karakteri ile ününe ün katarken, kendisi de Yıldız ile çok eğlendiğini her fırsatta gösteriyor. Instagram sayfasında bol bol setten paylaşımlar yapan Eda Ece, izleyicinin de hesabını merakla takip ettiği bir isim.

Eda Ece, son yaptığı paylaşımla ise hayranlarını gülümsetti. Uzun saatler boyunca çekimde olan oyuncu, Yıldız kostümünü üzerinden çıkarmış ama karakterinin küpesini kulağında unutarak evine gelmiş.

Bu durumu da hayranlarıyla paylaşmış. Oyuncu, küpesini göstererek “Set bitti, eve dönerken unuttuğum Yasak Elma detayı” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Eda Ece, Yasak Elma'nın setinden çıkarken Yıldız'ı da yanında götürdü! 8

Bu arada Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları, birbirleriyle set dışında da çok iyi anlaşıyorlar. Yaz aylarında birlikte tekne turu da yapan oyuncular, çekim aralarında birlikte vakit geçiriyorlar. O anlardan birisini de paylaştı Eda Ece…

Eda Ece, Yasak Elma'nın setinden çıkarken Yıldız'ı da yanında götürdü! 9