Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral ve Hande Soral kardeşlerin La Casa De Papel sürprizi sosyal medyayı sallıyor!

Bensu Soral ve Hande Soral kardeşlerin La Casa De Papel sürprizi sosyal medyayı sallıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ablası Hande Soral’ın ardından oyunculuğa başlayan Bensu Soral, özellikle İçerde dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. İki kardeşin aynı dizide ya da bir projede yer almasını heyecanla bekleyen hayranları, bugün sosyal medyada şaşırtıcı bir reklamla karşılaştılar.

Bensu Soral, son olarak ekranlara Camtavanlar dizisi ile gelmişti. Hande Soral ise geçtiğimiz sezon atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da rol almıştı.

Soral kardeşler, Netflix için çekilen La Casa De Papel kahramanları olarak hayranlarına çok farklı bir keyif yaşatıyorlar şu sıralarda.

Free Fire reklamında rol alan ikiliyi izleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. Zira 3 Aralık itibari ile Netflix’in çok sevilen İspanyol dizisi La Casa De Papel’in son sezonunu izleyenler açısından da büyük sürpriz oldu bu reklam filmi.

“İstanbul’suz La Casa De Papel mi olur?” sloganıyla yayınlanan reklamı Soral kardeşler de sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Bir müzede gerçekleşen soygun sırasında Bensu Soral kendisini oynarken, La Casa De Papel kahramanlarından birisinin de ablası Hande Soral olduğu ortaya çıkıyor reklamın sonunda. Bensu Soral, çok sevilen dizinin İstanbul isimli kahramanı olarak konumlandırılmış reklamda.

Bu eğlenceli ve La Casa De Papel izleyenlerini de hem şaşırtan hem de güzel bir sürprizle karşılayan reklam, sosyal medyada da yayılmaya başladı. Şimdiden pek çok yorum gelmekte reklama.

İşte İstanbul tadında bir La Casa De Papel…