Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Şevval Sam’a doğum günündeki duygusal mesajı dikkat çekti!

Eda Ece’nin Şevval Sam’a doğum günündeki duygusal mesajı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasına giren Yasak Elma, izleyenlerin 5. sezonunda merakla takip ettikleri bir yapım. Olmayacak ne varsa olduran, absürtlükleriyle komedi dizilerine taş çıkartan Yasak Elma, aynı zamanda kamera arkasında özel dostlukların kurulmasına da vesile olmuş bir yapım.

Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, sosyal medyada kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla, sette kurulan dostlukları ön plana çıkaran bir isim.

Yasak Elma’da entrikalı bir hayat yaşayan Yıldız’ın Ender ile dostluğu inişli çıkışlı olsa da Eda Ece’nin özel hayatında Şevval Sam’ın yeri apayrı.

Ender karakteri ile izleyenleri her bölüm kendisine hayran bırakan Şevval Sam ve Eda Ece, Yasak Elma sayesinde yakın arkadaş oldular.

Birlikte tatillere de giden iki oyuncunun birbirlerine olan sevgileri de sosyal medyadan ikiliyi takip edenlerin malumu. Özellikle Eda Ece, Şevval Sam’ı her fırsatta övgülere boğmakta.

11 Kasım 1973 doğumlu olan Sam’ın yakın zamanda doğum günü için hayranlarıyla birlikte pek çok ünlü isim de sosyal medyadan mesaj yayınladı.

Bu isimlerden birisi de Eda Ece idi. Oyuncu, halen birlikte kamera karşısına geçtikleri Şevval Sam’a olan sevgisi  adeta kelimelere sığdıramadı.

İşte Eda Ece’nin Şevval Sam’a duygu yüklü doğum günü mesajı…

Eda Ece'nin Şevval Sam'a doğum günündeki duygusal mesajı dikkat çekti! 7