Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Bensu Soral’a, bakın o kime hayran?

Herkes Bensu Soral’a, bakın o kime hayran?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ablası Hande Soral’dan sonra İçerde dizisiyle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinerek ünlü olan Bensu Soral, genç yaşında edindiği şöhret sonrası tanınan bir isim olmayı başardı. Oyuncu, bir süre dizilerde rol almayarak hayranlarını üzmüş ancak yaz sezonunda Cam Tavanlar dizisiyle ekranlara dönmüştü.

İçerde dizisindeki rolü hala hafızalarda olan Bensu Soral, daha sonra Organize İşler Sazan Sarmalı filminde de rol almıştı. Soral, Cam Tavanlar’da ise Kubilay Aka ile başroldeydi.

Show TV’nin yaz dizisi Cam Tavanlar, büyük bir iddia ile ekrana geldi. Hatta Bensu Soral’ın hayranları da onun TV’ye dönüşünü dört gözle bekledi.

Fakat beklenen reytingi alamayan dizi ancak 8 bölüm sürdü. Bensu Soral hayranları şimdi onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyor.

Oyuncu bir süredir eşi Hakan Baş ile evliliklerinde bazı problemler yaşıyor ve birlikteliklerini kurtarmak için çabaladıklarını zaman zaman verdiği röportajlarda ya da sosyal medyada dile getiriyor.

Özel hayatında zor günler yaşayan oyuncu, ailesine de bol bol vakit ayırıyor şu sıralar. Ablası Bensu Soral ve ikiz kardeşi Bedirhan Soral ile birlikte geçtiğimiz günlerde anne ve babasıyla bir gün geçiren oyuncu, bu özel buluşmalarını da instagram’dan yayınlamıştı.

Bensu Soral’ın son yaptığı paylaşımlardan birinde ise Cam Tavanlar dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Usta Oyuncu Hatice Aslan ile eğlenceli bir akşam geçirdikleri görülmekte.

Birlikte bir pozlarına “Hastasıyız” notunu düşmesi ise dikkat çekti. Bensu Soral’ın bu notu “Herkes Bensu Soral’a, o Hatice Aslan’a hayran” yorumunu yaptırdı adeta…

İşte Bensu Soral’ın o paylaşımı…

Herkes Bensu Soral'a, bakın o kime hayran? 8

Herkes Bensu Soral'a, bakın o kime hayran? 9