Ana sayfa Sosyal Medya İtiraf edin, siz de şaşırdınız! Üç Kuruş dizisinde sahneye çıktı, herkesi hayran bıraktı!

İtiraf edin, siz de şaşırdınız! Üç Kuruş dizisinde sahneye çıktı, herkesi hayran bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş, Roman kahramanlarıyla dikkat çeken bir yapım. Dizi, Uraz Kaygılaroğlu’nun saçlarını sarıya boyatarak yeni Roman imajıyla ekrana geldiği bir yapım. Kaygılaroğlu ile birlikte pek çok ismi de Roman karakterlerde izlemeye başladık.

Pazartesi akşamları, Çukur dizisinin yerine başlayan Üç Kuruş, bu hafta 2. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin ilk bölümünde izleyenleri bekleyen güzel sürpriz ise Youtube’da da dikkat çeken ve çok izlenen bir video oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat verdiği Kartal’ı takip eden organize şubenin gözü pek komiseri Efe, beklemediği bir kişiyle karşılaştı ilk bölümde.

Ekin Koç’un oynadığı Efe Komiser, Romanların mahallesi Çıngıraklı’daki bir düğün törenine giden Kartal’ı takip ediyordu. Adeta ava giderken avlanan Efe, yanına yanaşan ve kendisini gazeteci olduğuna inandıran bir kadına daha ilk anda ilgi duymaya başladı.

İtiraf edin, siz de şaşırdınız! Üç Kuruş dizisinde sahneye çıktı, herkesi hayran bıraktı! 8

Bu kişinin sürpriz bir şekilde düğünün orta yerine gidip göbek attığı sahneler ise, izleyici için de büyük sürpriz oldu. Daha sonra Kartal’ın kardeşi Leyla olduğu öğrenilen bu karakteri oynayan Aslıhan Malbora, Roman havalarıyla dikkat çeken bir dans şov sergiledi.

Aslıhan Malbora’yı izleyici özellikle atv’de 2018 yılında yayınlanan Ağlama Anne dizisindeki Zeynep rolüyle hafızalara kazımıştı.

İtiraf edin, siz de şaşırdınız! Üç Kuruş dizisinde sahneye çıktı, herkesi hayran bıraktı! 9

1995 doğumlu Aslıhan Malbora, aslında İTÜ Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümü mezunu. Ancak gönlüne düşen oyunculuk sevdası ile birlikte 35.5 Sanat Evi’nde aldığı eğitimin ardından ilk olarak 2017’de Seven Ne Yapmaz dizisiyle ekranlara gelmişti. Kalbimin Sultanı, Her Yerde Sen dizilerinde de rol alan Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde izleyiciye adeta ters köşe yapmakta!

Kartal’ın kız kardeşi; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek, şuh ve çekici bir kadın olarak dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi. Efe ile yaşayacağı aşk da daha ilk bölümden izleyenlerin kadrajına girdi!

Aslıhan Malbora’nın bambaşka bir karakterle ekrana gelmesiyle, hayranları da Leyla olarak oyuncuyu çok beğendi. Önümüzdeki bölümlerde Efe ve Leyla aşkının da dizinin sürükleyici hikayelerinden olacağı 3. bölüm fragmanından da anlaşılmakta. işte yeni bölüm tanıtımı:

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

Üç Kuruş yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!