Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Koç hayranları sıkı durun! Eğer olursa bomba gibi bir projeyle dönecek!

Ekin Koç hayranları sıkı durun! Eğer olursa bomba gibi bir projeyle dönecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ekin Koç’un adı yeni bir projeyle geçiyor. Eğer olursa genç oyuncu bomba gibi bir diziyle yeniden ekranlarda olacak.

Akli Film tarafından TRT 1 için çekilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmed Sencer dizisinde rol alan yetenekli oyuncunun adı son günlerde yeni dizi Elbet Bir Gün için geçiyordu. Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın rol alacağı Most Production imzalı dizi eylül ayında Fox TV’de izleyiciyle buluşacak.

Ancak bir süre Ekin Koç’un adının geçmesine rağmen oyuncunun yeni dizide rol almayacağı ortaya çıktı. Bu durum hayranlarını biraz üzse de oyuncudan güzel haber bugün geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ekin Koç, Ay Yapım’ın Show TV’ye Çukur’dan sonra çekeceği yeni dizi Üç Kuruş için görüşüyor.

Ekin Koç hayranları sıkı durun! Eğer olursa bomba gibi bir projeyle dönecek! 7

Habere göre Sinan Öztürk’ün yöneteceği diziyi Murat Uyurkulak ve Damla Serim yazıyor. Bir seri katil, polis ve mafya üçgeninde geçen olayları anlatan dizide Uraz Kaygaroğlu’nun Kartal rolüne hayat vereceği ve ailesi ve oturduğu mahalleyle dizide geniş bir rolü olduğu ortaya çıkmıştı.

Üç Kuruş dizisinde bir de polis Efe karakteri yer alıyor. Bu karakteri canlandıracak oyuncu için arayışlar sürerken teklifin Ekin Koç’a gittiği, genç oyuncunun da teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Haber, Ekin Koç hayranlarını haliyle çok sevindirdi. Eğer Ekin Koç yapım şirketiyle anlaşma sağlar ve teklifi kabul ederse hayranları yeni sezonda genç oyuncuyu yeniden izleme şansı bulacak.