Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğumdan önce düğün yapacak mı?

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğumdan önce düğün yapacak mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile mutlu bir beraberlik yaşayan Özge Özpirinçci, Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’na ilişkisi ve hamileliği ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

İnatçı bir kişiliği olduğunu söyleyen güzel yıldızın hamileliği nasıl geçiyor? Ünlü oyuncu, “5 aylık hamileyim ve bununla inatlaşıyorum. Doktorum nasıl olsa belli bir süre sonra hareketim kısıtlanacağı için hareketli ve inatçı oluşuma tolerans gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğumdan önce düğün yapacak mı? 10

Doğal güzelliğiyle ilgili sorulara da yanıt veren Özpirinçci, “İki tür insan var. Biri kaportaya önem veriyor, diğeri de motora. Yani biri dış güzellik için yaşıyor, diğeri de içini güzel tutup güzel kalıyor. Ben uzun süredir kaportaya değil motora yatırım yapıyorum” dedi. Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Özge Özpirinçci henüz bebeğin ismine karar vermediklerini söyledi. Ünlü oyuncu, “Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım” dedi.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğumdan önce düğün yapacak mı? 11

Özpirinçci hayatında en güvendiği insanın ise sevgilisi Burak Yamantürk olduğunu söyledi. Güzel oyuncu; “Birine bu kadar güvenebilmek muhteşem bir duygu. Uzun süredir birlikteyiz ve birbirimize sonsuz güveniyoruz. Onun hep yanımda olduğunu bilmek bana her anlamda güç veriyor” dedi.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğumdan önce düğün yapacak mı? 12

Hamile kalışının ardından düğün yapacağı haberleri çıkan Özge Özpirinçci, “Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil”  açıklamasını yaptı.