Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı’nda büyük bir değişiklik var!

Ada Masalı’nda büyük bir değişiklik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz sezonuna bomba gibi giren Ay Yapım imzalı Star TV dizisi Ada Masalı, reytinglerde başarılı bir şekilde devam ediyor. Masal tadındaki sahneleri ve başrolleri paylaşan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un mükemmel uyumuyla başarıyı yakalayan dizide büyük bir değişiklik kararı geldi.

Sezona hızlı bir şekilde giren ve aynı akşam Kanal D’de Baht Oyunu’nu geride bırakmayı başaran Ada Masalı’nda başarı grafiği ilerleyen zamanlarda biraz düşmüştü. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu, bir süre sonra reytinglerde Ada Masalı’nı geçmeyi başarmıştı.

Bu durum belli ki yapım ekibinde yeni bir karar almaya yönlendirmiş. Zira bugün gelen bir habere göre Ada Masalı’nın hikayesi artık farklı bir senarist tarafından kaleme alınacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aksel Bonfil, bundan sonra Ada Masalı’nın senaristi olarak karşımıza çıkacak.

Ada Masalı'nda büyük bir değişiklik var! 7

Ada Masalı dizisinin senaryo ekibi Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak, Emine Yıldırım ve Dilek İyigün’den oluşuyordu.

Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan genç senarist, aynı zamanda oyunculuk da yapıyor. Kariyerine ilk adımı Demet Akbağ tarafından atan Bonfil, Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryo yazarlığını üstlendi. Adana Altın Koza Ödülü sahibi olan senarist, iki filmin yönetmenliğini üstlendi.

Bir yandan oyunculuğa da devam eden Aksel Bonfil, son olarak Kocaman Ailem dizisinde rol almıştı. Bakalım Bonfil’in senaristlik görevini devralmasıyla Ada Masalı reytinglerde nasıl bir ivme yakalayacak.