Ana sayfa Sosyal Medya Yeni diziden sonra Özge Özpirinçci’nin ikinci müjdesi de herkesi heyecanlandırdı!

Yeni diziden sonra Özge Özpirinçci’nin ikinci müjdesi de herkesi heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 3 sezon süren Kadın dizisi macerasından sonra bir süre dinlendi. Şimdi artık yeniden dizi için setlere dönme zamanı geldi. Blu TV için hazırlıkları süren İlk ve Son isimli yapımda Özge Özpirinçci, Salih Bademci ile başrolü paylaşıyor.

Dizi hayranları oyuncunun yeni bir rolle dönüşünden memnun ve bu müjdeyi çok beğenmişti. Özpirinçci, bir başka müjde daha verdi. Burak Yamantürk ile 7 yıldır aşk yaşamakta olan oyuncu, 13 haftalık hamile olduğunu duyurdu.

Özpirinçci, “Baby loading” notuyla sevgilisi Burak Yamantürk’ü etiketleyerek Tarkan’ın ‘Baba oluyorum’ videosuyla müjdeyi verdi. Oyuncu, ayrıca İlk ve Son’un film değil dizi olduğunu da şu sözlerle ifade etti:

“9 değil, 13 hafta… İlk ve Son film değil, dizi. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler.”

Yeni diziden sonra Özge Özpirinçci'nin ikinci müjdesi de herkesi heyecanlandırdı! 7

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı İlk ve Son dizisi de çok merak edilmeye başlandı. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu diziyle ilgili son bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Blu TV’de yayınlanacak olan dizide yer alan oyuncular belli olmaya başladı. Şerif Erol, Sacide Taşaner, Ayta Sözeri ve Sercan Ercan da konuk olarak yer alacağı dizi, bir çiftin evlenmeden önce ve sonra hayatlarındaki değişimi farklı bir üslupla anlatacak.