Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların komik çocuğu Bora Akkaş, İçimizden Biri ile ilk başrolüne hazır!

Ekranların komik çocuğu Bora Akkaş, İçimizden Biri ile ilk başrolüne hazır!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Müslüman bir genç kızla hristiyan bir delikanlının olanaksız aşkını anlatacak olan İçimizden Biri dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde yan rollerde izlediğimiz İçimizden Biri dizisi, yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Bora Akkaş’ın ilk başrol deneyimi olacak.

Süreç Film tarafından çekilen ve Show TV’de ekrana gelecek olan İçimizden Biri dizisi bu kışın en eğlenceli yapımlarından biri olacağa benziyor. Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı İçimizden Biri dizisinin Marmaris’teki setinden kamera arkası görüntülerinin ardından afişi de dün sosyal medyada paylaşılmıştı.

Son olarak yine Show TV’nin çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yönetmenliğini üstlenen Ersoy Güler’in yönetiminde çekilen dizi babası kilise papazı olan hristiyan Adam ile muhafazakar müslüman bir aileye sahip Havva’nın aşkını anlatıyor.

Ekranların komik çocuğu Bora Akkaş, İçimizden Biri ile ilk başrolüne hazır! 7

Dizide İrlandalı Adam karakterini genç ama deneyimli oyuncu Bora Akkaş canlandırıyor. 30 yaşındaki Bora Akkaş, çocukluk yıllarından bu yana oyunculuk yapıyor. İlk olarak 2004 yılında Dişi Kuş dizisiyle oyunculuk kariyerine adım adan Akkaş, komedi dizisinde Geniş Aile’deki Zekai karakteriyle gönülleri fethetmişti. Genç oyuncu son olarak Yeşilçam dizisinde rol almıştı.

Bugüne kadar görev aldığı her dizide rolünü hakkıyla canlandıran yetenekli oyuncu hep yan rollerde yer alıyordu. Ancak bu kez, İçimizden Biri dizisiyle ilk kez başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.

Çekimleri Marmaris’te gerçekleştirilen dizide ayrıca Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler yer alıyor.

İlk bölüm çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan İçimizden Biri dizisi ilk bölümüyle çok yakında Show TV ekranında olacak.