Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılıklarla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova küllerinden doğmaya hazırlanıyor!

Ayrılıklarla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova küllerinden doğmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın ekranlara dönüş tarihi belli oldu. En önemli karakterlerinin bir kısmı diziye ederken ederken eski oyuncularından sadece Hilal Altınbilek’in kaldığı Bir Zamanlar Çukurova, İbrahim Çelikkol’un katılımıyla yeniden ekranlarda olacak.

Üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Buna göre Bir Zamanlar Çukurova 9 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacak. Dizinin hayranları o günü iple çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz sezon birçok ayrılık yaşanmasına rağmen fırtına gibi esmeyi sürdürdü. Vahide Perçin ile başlayan başrollerin ayrılığına daha sonra Uğur Güneş eklendi. Üçüncü sezonun sonunda ise Murat Ünalmış diziye veda etti. Öte yandan Kerem Alışık’ın da Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacağı dedikoduları ortada dönüyordu. Nitekim dedikodular doğru çıktı. Kerem Alışık’ın dördüncü sezonun 4. veya 5. bölümünde veda etmesi bekleniyor.

Ayrılıklarla sarsılan Bir Zamanlar Çukurova küllerinden doğmaya hazırlanıyor! 7

Kerem Alışık’ın da ayrılığıyla dizinin ilk bölümünden bu yana devam eden tek oyuncusu Hilal Altınbilek olacak. Yurt dışında Züleyha ismiyle gösterilen dizi tüm bu ayrılıklara rağmen çok güçlü bir şekilde ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna katılan İbrahim Çelikkol’un, Çukurova’da fırtına estireceği belirtiliyor. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile İbrahim Çelikkol’un gelişi önemli bir dönüm noktası olacak.

Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir işadamı olacak ve Demir’in düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonun ilk bölümüyle 9 Eylül Pazartesi akşamı ATV ekranında olacak.