Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisi adına karar haftası geldi!

Elbet Bir Gün dizisi adına karar haftası geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan Elbet Bir Gün ilk bölümünde ortalama reytingler almıştı. Dizi için ne iyi ne de kötü bir başlangıç yaptığını söyleyemeyiz. İkisinin ortasında kalan diziye yönelik sosyal medyadaki yorumlar ise pozitif geldi.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı Elbet Bir Gün’ün 14 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan ikinci bölümüne gösterilecek olan ilgi aslında izleyicinin destek verip vermeyeceğini de ortaya koyacak.

Şayet reytingler daha iyi gelir ise bu olumlu olarak yorumlanacak ve dizinin devam edebilecek seviyede izleyici ilgisini alabileceğini gösterecek. Şayet reytingler yerinde sayar ise bu durum izleyicinin henüz karar veremediği anlamı taşıyacak. Tabii ki bir düşüş yaşanması da ilk bölümü izleyen ama beğenmeyen bir izleyici grubu olduğu sonucunu ortaya çıkartacak.

Elbet Bir Gün dizisi adına karar haftası geldi! 7

Elbet Bir Gün hikayesi ile Fox TV ekranında bu sezonki en iyi yapımların başında geliyor. Dizinin normal şartlarda iyi reytingler alması ve sorun yaşamadan yoluna devam etmesi beklenirdi.

Pazar akşamları önce Teşkilat ardından da Yargı dizileri geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladı. Elbet Bir Gün aslında biraz geç başlamanın faturasını ödemek durumunda kalabilir. Çünkü rakibi olan iki dizi de izleyici sadakatini oluşturdu ve onlardan seyirci çekmek hiç de kolay değil.

Elbet Bir Gün güçlü dram hikayesi ile takip edenleri etkiledi ve olumlu yorumlar sosyal medyada paylaşıldı. Şimdi bunun devamının gelmesi bekleniyor.