Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu bir kez daha hatalı tercih kurbanı oldu!

Elçin Sangu bir kez daha hatalı tercih kurbanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu hayranları geçen yıl yaşadıklarının tekrarlanması nedeniyle çok üzüntülü. Ünlü oyuncudan uzun süren ve yeteneklerini sergileyebileceği bir dizi bekleyenler yine hüsrana uğradı. Geçen sezon İyi Günde Kötü Günde isimli dizide yer alan Elçin Sangu, sadece 6 bölüm ekranda kalabilmişti.

1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyununun geniş bir hayran kitlesi var. Popülerliğini Türkiye’nin dışına taşıran oyuncu, dünyanın farklı ülkelerinde de çok seviliyor. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesinin desteğini da alan Elçin Sangu’nun her projesi geniş bir etkileşim elde edebiliyor.

Ancak Elçin Sangu hayranlarının bekledikleri ve oyuncuyu uzun süre ekranda görebilecekleri bir rol ne yazık ki gelmedi… Kiralık Aşk dizisinden sonra Elçin Sangu, yeni bir kariyer çıkışı yapabileceği proje bulamadı.

Elçin Sangu bir kez daha hatalı tercih kurbanı oldu! 7

Yaşamayanlar dizisi çok eleştirilen, Çarpışma’da yeterince iyi bulunmayan Elçin Sangu, şimdi de yeni dizisiyle sorun yaşıyor… Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Elçin Sangu’nun başrolündeki dizi düşük reytingleri ile dikkat çekiyor.

İyi Günde Kötü Günde şanssızlığının ardından Fox TV dizisi Yalancılar ve Mumları da oyuncu adına kötü bir tercih oldu. Hikayesi izleyicinin ilgisini çekmeyen dizi için nasıl karar alınır henüz bilinmiyor ama finalin yakın olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Fox TV’nin hem Son Yaz hem de Uzak Şehrin Masalı’nı benzer reytingler aldığı için yayından kaldırdığını hatırlatalım.

Yalancılar ve Mumları dizisinden de beklediğini bulamayan Elçin Sangu hayranları bir kez daha hayal kırıklığı yaşıyor. Oyuncunun dizi tercihleri de tartışılmaya değer bir konu.