Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka değil! Fox TV’nin üçüncü dizisi de adeta elinde patladı!

Şaka değil! Fox TV’nin üçüncü dizisi de adeta elinde patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni stratejinin işe yaramadığı bir kez daha ortaya çıktı. Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerini arka arkaya yayından kaldıran Fox TV yönetimi bir dizi için daha karar aşamasına geldi.

Büyük umutlarla başlayan BBC yapımı olan Mistresses uyarlaması Yalancılar ve Mumları için artık yolun sonu yakın… Çünkü dizinin reytingleri daha iyi olmayı bırakın daha kötü bir duruma geldi. Senaryosu nedeniyle çok eleştirilen dizinin üçüncü bölümü yayınlandı ve sonuçlar beklenenin çok altında gerçekleşti.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Melike Güner, Burcu Gölgedar ve İsmail Demirci gibi önemli oyuncuları bir araya getirip de bu kadar izleyici ilgisinden uzak olmayı başarmak ayrı bir tartışma konusu… Farklı ülkelerde de uyarlanan Mistresses hiçbirinde böyle kötü bir durumda yer almamıştı.

Uyarlama uzmanı olarak bilinen Medyapım’ın da son yıllarda iyi bir sunum sergileyemediği dizi olarak Yalancılar ve Mumları iyi bir örnek olacaktır.

İzleyiciler hikayenin tam olarak içine girememesi, dizinin güçlü oyuncu kadrosuna rağmen heyecan yaratamaması verilen emekleri boşa çıkarttı.

Daha önce benzer reytingler aldığı için Uzak Şehrin Masalı ve ardından da Son Yaz dizilerine final yaptıran Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları için de benzer bir karar vermesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.