Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu hayranlarının Çöp Adam dizisi tepkisi kolay kolay azalmaz!

Elçin Sangu hayranlarının Çöp Adam dizisi tepkisi kolay kolay azalmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisi ile parlayan Elçin Sangu’nun hayranları, Çöp Adam dizi projesinden hem memnun kaldı hem de final yapması nedeniyle durumdan rahatsız oldu. 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor. 11 yıllık kariyerinde farklı rollerle izleyicilerin karşısına çıkan Elçin Sangu, 69 bölüm süren Kiralık Aşk dizisindeki müthiş çıkışı ile çok önemli bir kariyer başarısı yakaladı.

Bir Aşk Hikayesi ve Kurt Seyit ve Şura isimli dizilerde de dikkat çekmesine rağmen, Elçin Sangu’nun popüler olmasını sağlayan dizinin Kiralık Aşk olduğunu ve üzerinden tam 6 yıl geçtiğini hatırlatalım.

Kiralık Aşk sonrasında ise Elçin Sangu hayranlarının arzu ettiği gibi bir rolde yer almakta zorlandığını gördük. Çarpışma dizisindeki Zeynep karakteri birçok dizi hayranını tatmin etmemişti.

İyi günde Kötü Günde ile Yalancılar ve Mumları isimli televizyon dizileri de birer hayal kırıklığı olarak kaldı.

Elçin Sangu hayranlarının ekranda çok görmek istedikleri oyuncuyu yeniden dizi setlerine çeken Çöp Adam projesi ise çok farklıydı. 30. bölümü ile birlikte geçtiğimiz gün final yapan Çöp Adam dizisi ne yazık ki, reytinglere adeta kurban edildi.

İlk sezonunda çok iyi bir hikaye olarak öne çıkan Çöp Adam, farklı bir konuyu gündeme taşımış ve başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun müthiş partnerliği ile de sevilmişti.

İki başarılı ismin güçlü ve farklı bir hikaye ile yeniden ekranlara dönüşü çok anlamlıydı. İzleyiciler de ilk sezonda diziye büyük destek verdi. İkinci sezon onayını da alması Çöp Adam projesine izleyicilerin verdiği desteğin bir sonucuydu.

Sosyal medya ortamında özellikle yurt dışından Türk dizilerini yakından takip eden güçlü bir izleyici kitlesi bulunuyor. İşte bu kitlenin de en çok destekleri projelerden birisi de Çöp Adam oldu.

Elçin Sangu’nun dünya çapındaki hayranlarının ortaya koyduğu müthiş etkileşim dizinin öne çıkmasını da sağladı ama tüm bunlar reytinglerin düşük kaldığı gerçeğini değiştirmiyor.

İkinci sezona yenilenen bir hikaye ile başlayan dizi, ne yazık ki, yeterli reytingleri alamadığı için final yaptı.

Elçin Sangu hayranları da uzun süredir oyuncuyu farklı ve güçlü bir rolde izlemenin keyfini çıkarsa da bu durumun daha uzun sürmemesinden rahatsız oldu.

Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk’tan bu yana yeteneklerini sergileme konusunda en önemli fırsatı bulduğunu iyi bilen hayranları, dizinin erken bittiğini ve bunun nedenini de senaryo bütünlüğünün bozulması olduğunu düşünüyor.